(Star sport)
(Star sport)

Svetozar Marković odsutan zbog bola u kolenu, biće spreman za Marakanu

Vreme čitanja: 1min | sub. 02.03.24. | 17:19

Partizan prinuđen da opet rotira

U prošlom kolu je bio centralna figura utakmice, ovo će propustiti, a već za naredno bi trebalo da bude spreman. Kad su se pojavili zvanični sastavi za meč Partizan – Železničar, veliki broj pristalica Partizana se nevoljno zapitao zašto Svetozara Markovića nema u kombinaciji. Ni među starterima, ni među rezervistima.

Ubrzo se ispostavilo da je kapiten (strelac protiv Radnika) iz predostrožnosti dobio poštedu stručnog štaba, usled bola u kolenu, zbog kojeg je propustio nekoliko treninga tokom sedmice. Trener Igor Duljaj je u dogovoru sa saradnicima odlučio da odmori centralnog defanzivca, a prema informacijama Mozzart Sporta, poreda nije teže prirode i Marković bi trebalo da bude spreman za jedan od ključnih mečeva u ovom delu sezone, naredne subote na stadionu Crvene zvezde, kad je na programu 172. večiti derbi.

Izabrane vesti

Ovo nije prvi put tokom sezone da koleno stvara neprijatnosti Svetozaru Markoviću. Pred susret sa Vojvodinom, tokom zagrevanja, osetio je bol zbog kojeg je propustio taj i duel sa Radničkim u Nišu u narednom kolu. Za crno-bele je dragocen i u Humskoj su optimisti da će se oporaviti za susret sa crveno-belima.

Usled povrede Markovića došlo je do pomeranja u poslednjoj liniji ekipe Igora Duljaja, pa je desni bek Aleksandar Filipović prekomandovan za mesta desnog beka na štopera. Podsećamo da se u istoj ulozi pojavio u Ivanjici, a da je u Surdulici odmenio kažnjenog Nikolu Antića na mestu levog beka.


tagovi

FK PartizanSvetozar Marković

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara