Svi za Niš: Vulić, možda i Jirka

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.07.19. | 13:53

Vasiljević ostaje kao treći golman, Terzić pričao o Tomaneu

Nogu je prvi povukao Dejan Meleg, vezista koji je već zadužio opremu Radničkog iz Niša. Njegovim putem uskoro bi mogli da krenu Miloš Vulić, o čemu ste već čitali na stranicama MOZZART Sporta, kao i Slovak Erik Jirka.

Procena sportskog sektora je da su im potrebni minuti… Slovak se nije izborio sa konkurencijom i po svojoj prilici će otići u Radnički iz Niša. Istina, nije to Zvezdan Terzić naglas izgovorio.
Imali smo ponude iz inostranstva za Jirku. Međutim, on mora da se adaptira na ligu i jezik. Obavili smo razgovore sa njim i Vulićem. Potrebni su im minuti. Nisu igrali ovu polusezonu, bilo bi loše da izgube još šest meseci“, poručio je Terzić.

Izabrane vesti

Onda je konkretno govorio o klubu.
Imamo ideju gde bismo ih poslali. Moramo da vodimo računama o detaljima. O karakteru ekipe i okruženja gde idu. Da li će taj tim imati dovoljan posed lopte? Donećemo na kraju najbolju odluku“.

Javnost smatra da je Vulić zaslužio šansu.
Ne čitamo komentare o kamenčiću u cipelema. I šta kaže javnost. Dovoljno smo iskusni profesionalci".

Novi golman Vasiljević ostaje.
Potreban mu je rad. To je predlog trenera golmana Gašića. Vasiljeviću je potreban ozbiljan rad, jer ima sjajne fizičke predispozicije. On se prvi put sreo u karijeri sa ovakvim treninzima".

Još malo o Tomaneu i Žanderu.
„Oni večeras dolaze. Tomane je bio naša prva želja prošlog leta. Želeli smo ga, ali je Tondela trežila 2.000.000 evra. Sada se odužila papirologija. Što se tiče Žandera, teško je naći levog beka sa srpskim pasošem. Bila nam je ideja Filip Mladenović, ali to je bila preskupa investicija“, dodao je Terzić.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara