Damir Skomina (©Reuters)
Damir Skomina (©Reuters)

Svinjarija svetskih razmera (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 01.10.20. | 11:30

Česi besni na Skominu

Persona non grata postao je Damir Skomina od srede veče u Pragu. Pogotovo u delu gde se nalazi stadion Slavije.

Besni su fudbaleri češkog prvaka na njega, jer smatraju da ih je on direktno izbacio iz Lige šampiona. Oduzeo im mesto u eliti, šansu da igraju protiv najvećih klubova Evrope, izbio im silan novac iz džepa.

Izabrane vesti

Igrao se 81. minut revanša Midtjilend – Slavija, rezultat 1:1 koji vodi Čehe dalje, jer je u Pragu bilo 0:0. I onda – penal. Opravdano. Igranje rukom u šesnaestercu. Kaba je uzeo loptu, šutirao, a golman gostiju Kolar odbranio. Sunce pobede je sinulo Česima u tim trenucima. A, onda – potop.

Iako je igra nastavljena, Skomina je dobio signal iz VAR sobe da je golman Kolar izašao sa linije pre vremena i da penal mora da se ponovi. Loptu je uzeo Šolc i pogodio – 2:1. Svet se srušio besnim Česima, na kraju je čak bilo 4:1, ali ta dva naredna gola nisu nikom bitna u Pragu.

Ovo je svinjarija svetskih razmera! Video sam snimak, bio sam sa obe noge na liniji kad je šutiran penal. Ne mogu da verujem da tako ugledan sudija može da bude tolika lenština, da ga je mrzelo da pređe 50 metara i da pogleda snimak“, grmi Kolar, golman Slavije.

U istom duhu su pričali posle meča i ostali igrači praškog kluba, mediji...

Ovo je najgluplje pravilo u istoriji fudbala! Koja li je pametna glava ovo smislila“, javio se i Milan Škoda, dugogodišnji igrač Slavije, sada član turskog Rizea.

Sad je gotovo, Danci su otišli u Ligu šampiona. A, Skomina? Valjda ga put neće u skorije vreme naneti ka Pragu...


tagovi

Slavija PragDamir SkominaMidtjiland

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara