Svrake ulovile najatraktivnijeg slobodnog igrača iz Premijer lige, Frejzer pet godina na Sent Džejms Parku

Vreme čitanja: 2min | pon. 07.09.20. | 20:58

Čeka se još potpis Džamala Luisa

Dogodilo se i to. Igrač kojeg je još od januara, šest meseci pre istega ugovora, tražilo gotovo pola Premijer lige, potpisao je za Njukasl. U pitanju je doskorašnje levo krilo Bornmuta Rajan Frejzer, koji je pre početka leta na mnogim listama ostvrskih medija bio proglašen za najatraktivnijeg slobodnog igrača Premijer lige. Istina, prošle sezone je zajedno sa svojim Bornmutom ispao iz elitnog takmičenja, ali to nije uticalo na njegovu reputaciju.

Frejzera su proteklih nedelja i meseci želeli brojni ostrvski klubovi, Totenhem, Vest Hem, Lids, Everton, Kristal Palas, pa čak i Seltik, ali se on na kraju odlučio za dolazak na Sent Džejms Park, u klub koji je očigledno bio najspreniji da ispoštuje njegove uslove.

Izabrane vesti

Detalji ugovora nisu poznati, ali je poznato da je Škot pre dve nedelje odbio Kristal Palas, koji mu je nudio nedeljnu platu od 55.000 funti (61.500 evra) ali je on tražio 100.000 (111.470 evra). Veruje se da mu je Njukasl ispunio želju.

Svrake su prezadovoljne jer su u svoje redove dovele dvojac koji je odlično sarađivao u Bornmutu. Pre Frejzera parafirao je Kalum Vilson, koji je stigao na Sent Džejms Park za obeštećenje od 22.250.000 evra.

"Rajan Frejzer na terenu ima sjajnu hemiju sa Kalumom Vilsonom. što me oduševljava i nadam se da će uzbuditi naše naše pristalice uoči nove sezone. Frejzerova sposobnost i doprinos na terenu govore samo za sebe i radujem se njegovom dolasku u Njukasl", rekao je menadžer Njukasla Stiv Brus.

Na Sent Džejms Parku sve je spremno i za dolazak levog beka Noriča Džamala Luisa, koji je propustio večerašnji meč između Severne Irske i Norveške kako bi završio sve detalje oko prelaska u Njukasl. Očekuje se da će njegov dolazak koštati Svrake nešto manje od 17.000.000 evra.



tagovi

Rajan Frejzer

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara