Mario Baloteli
Mario Baloteli

Taj ludi Baloteli: Pet golova Italijana za 37 minuta, jedan za TV špice (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 22.05.22. | 22:51

Kada napravi ovako nešto, samo nas podseti kako je zbog lude glave olako protraćio nesaglediv talenat

Pre dva meseca Mario Baloteli je sebe uporedio sa Kristijanom Ronaldom i Lionelom Mesijem.

Izabrane vesti

"Propustio sam neke prilike da budem na tom nivou... ali sam 100 posto siguran da moj kvalitet nije ništa manji od njihovog", izjava koja u potpunosti ide uz karakter kontroverznog italijanskog napadača.

Godinama unazad, otkako ne igra u najvećim evropskim klubovima, udaljio se od očiju javnosti, koja ipak ne prošpušta priliku da ga se seti svaki put kada nešto lucidno napravi - na terenu i van njega.

Večeras je na zatvaranju turskog prvenstva u trijumfu Adane postigao neverovatnih pet golova koji su stali u period od 33. do 70. minuta. Jedan nas je jedan podsetio koliki je talenat Baloteli protraćio isključivo krivicom svoje lude glave. Biciklica je trajala i trajala pre nego što je povukao loptu u stranu i neodbranjivom rabonom poslao loptu u mrežu. Da li će ući u konkurenciju za Puškaš nagradu, veliko je pitanje, Balotelijev pogodak jeste za premotavanje unazad, gledanje iznova i iznova kao i za TV špice.

Naravno da ne može u istu rečenicu sa Mesijem i Ronaldom, jer je glava najčešće ta koja napravi razliku kada imate frhunske fizičke i fudbalske predispozicije, odnosno dar od Boga.




tagovi

AdanaMario Baloteli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara