Komentari na vest

Tako je i Mitrović počeo: Uđeš i daš gol, možda je to najava velike karijere

n

nick123

pre 6 meseci

Kam tu redstar bro

GrgaCvarak

pre 6 meseci

Da se ja nesto pitam u Partizanu, ovaj "mali" bi mi bio projekt kluba. Pisem mali pod navodnim znacima jer je kao i Mitar gradjen kao tenk. A ocigledno da ima i taj osjecaj za gol sto je nesto sto se ne uci, to ili imas ili nemas. Tako da, ponavljam jos jednom, da se ja nesto pitam, ja bih ga koliko jos sutra promovisao u prvu postavu. Ako su mogli da istrpe Ilica u prvoj postavi, onda mogu i njega. Da ne kazem moraju. Jedino sto bi to zahtjevalo i promjenu formacije (sa trenutne 451 na 442) posto nije realno da se malom daje sansa na ustrb Saladnje, ali licno ne vidim neki prevelik problem u tome. Dapace. Po meni Saldanja moze da bude samo jos produktivniji u paru sa nekim klasicnim spicem. Jos jedna pozitivna stvar sa ovom promjenom formacije bi bila i to sto bi onda imali vise igraca za rotaciju u sredini. Ovako nam je u sredini prva realna izmjena na zadnjem veznom Scekic (sto je katastrofalno), a u formaciji sa samo 2 centralna igraca – recimo da su to Natho i Belic – onda kao prve izmjene na klupi umjesto Scekica imas i Zahida i Kanutea. Ili ako ti Zahid vec pocinje na krilu, onda imas na klupi jedno vise krila da udje u igru i promjeni ritam utakmice. Dajem samo primjer, naravno. O tome ko treba da ostane, a ko da se u ovoj novoj formaciji preseli na klupu je nesto o cemu moze da se polemise. Ono sto je poenta u svakom slucaju je to da bi nam promjena formacije dala vecu fleksibilnost u situacijama kad moras nesto da mjenjas, a pri tom jos razigravas klinca od 17 godina koji ti danas-sutra moze postati najbolji igrac u klubu (i izvor zarade za daljnje funkcionisanje i napredak).
p

postic

pre 6 meseci

Sa ovim kavalitetom na ostalim pozicijama koje ima partizan, ako predlazes tako nesto,onda mora tandem kanute belic u sredini i morao bi na zimu da pojaca sa dva rezervna zadnja vezna,jedino tako mogu da igraju,jer su ostali tanki defanzivno ,zahaid kao krilo itd
m

metalika moj dobar

pre 6 meseci

prodace ga vazura do kraja sledece nedelje
N

Nenad1246

pre 6 meseci

... pevala je tad cela planeta, da je naša Zvezda prvak sveta...
I

Istina p

pre 6 meseci

Prodace ga mozda Skenderiji za 50 000 evra, ako i toliko genijalni Vezura izvuce, a pouceni iskustvom Asana i Dijabatea, mozda partizan i plati da ode.
S

Skauting

pre 6 meseci

Minimum za 5 000 000 na leto 2024 ide.. izvinuces mi se tad javno na ovim glupostima sto pises
S

Skauting

pre 6 meseci

Njegovo vreme tek dolazi, ovo je samo pocetak, dezurni kriticari koji su osporavali moje komentarisanje Duleta ocekujem da mi se izvine..
O

Osman iz Danske

pre 6 meseci

Polako, tek treba da otrese nekog kao što sam ja Aranđela :)
N

Nenad1246

pre 6 meseci

I dalje svi podcenjuju štit i izbegavaju da pišu o njemu.
п

па да...

pre 6 meseci

...тако је почео и Митровић, а види га сада, моћни Ал Шабан.
S

Skauting

pre 6 meseci

Mocni Al Saban ili ne Mitrovic je u top5, spiceva Evrope, i u Arabiji ima 25 000 000 po sezoni + premije
п

па да...

pre 6 meseci

...топ 5 шпицева у емисији Жељка Пантића. Ово око плате не бих коментарисао, ви окрећете како вам одговара, некад је важна плата, некад клуб, некад учешће у Европи, зависно како вам одговара.

Mitrogol

pre 6 meseci

Mitar je sam svojom voljom tako odlucio mogao bi komotno igrati u bilo kojoj ligi odavno najbolji strelac u istoriji nase reprezentacije ali to je nazalost trend i Ronaldo za parama posao tamo a steta je tako protraciti karijeru.
X

XD

pre 6 meseci

Dao gol Grafičaru sa 3 metara. DvaJes milki evra.

GrgaCvarak

pre 6 meseci

Nije bio sam i neometan na ta 3 metra od gola nego se fino izborio za tu sansu i cusnuo loptu u mrezu izmedju sume nogu. Ako ista znas o fudbalu, onda znas da je za spica jedna od najvecih kvalitata znati biti na pravom mjestu u pravo vrijeme.
V

Veljko9

pre 6 meseci

Dušan Jovanović, Jovan Mijatović, Miloš Luković, Jovan Milošević, Uroš Sremčević, Petar Ratkov, Vanja Vlahović, Marko Lazetić.. ne bi trebalo da imamo problem oko špiceva, još Mitro 29god, Vlahovic 23, Jovic 25..
B

Brankoni84

pre 6 meseci

Nisu nam problem ni golmani, imamo problem sa stoperima a "beka nema ni za leka".😄😄😄
g

glibulja

pre 6 meseci

Jović 26
z

zvezdabeograd

pre 6 meseci

ne postoje veci debili od navijaca partizana

Luka CFC

pre 6 meseci

Krivo ti je zbog prvenstva i evrolige...znam..razumem te.. 😁
W

Wij

pre 6 meseci

Ti si sigurno cvece, dusa od coveka pre svega
Ž

Živa istina

pre 6 meseci

Tačno u centar. Bravo
d

djape11

pre 6 meseci

Citam tekst za momka, kontam minimum West Hemu zabio gol. Kad ono..

Luka CFC

pre 6 meseci

A kome je mijatovic dao gol? Zeleznicaru iz Panceva i Radniku iz Surdulice...i odma ga navodno trazi Juve.....komedija.....😃
а

ако...

pre 6 meseci

...може да не поредиш Мијатовића са пањевима из Партизана, мало је увредљиво. Тако сте и Луку Јовића поредили са неким Јовановићем, па овај завршио у Реалу, а онај у Чукаричком.

Luka CFC

pre 6 meseci

A što da ne poredim? Šta je to mijatovic vise pokazao od ovog dečka? Igra iskljucivo vise samo zato sto je iz malo bogatije porodice, to svi znaju!
п

па...

pre 6 meseci

...сигурно је тако ако ти кажеш. Можда му је Пеђа Мијатовић стриц?

Luka CFC

pre 6 meseci

A i da ode u Juve, to ce vam biti jedini uspeh ove sezone, racunajuci fudbal i kosarku.
м

могуће...

pre 6 meseci

...али то пишете већ 10 година, а за то време имате једну АБА титулу. Није реално. О фудбалу не бих, нисмо иста класа.

@могуће... |

pre 6 meseci

Izvinite a zasta vi igrate fudbal da samo dominirate blato ligom ili zbog neceg vise godinu dana ste cekali ovu LS kao ozeblo sunce docekali i nista u tome je razlika mi igramo kosarku da bi u Evroligi stremili ka vrhu da budemo bolji i od Real Madrida stignemo ponovo tamo gde vi niste bili nikada.
l

lako je

pre 6 meseci

Pisati hvalospeve o talentovanim klincima- nadji ti nama klub koji bi prihvatio da ga vodi diletant poput Duljaja.Ajde lako je brisati komentare pravih Partizanovaca iz dana u dan-nadji i javno objavi,npr Radnik iz Surdulice hoce Duljaja-malo morgen,nije se rodio takav klub.E to vi ne smete da napiset-tacka.
M

Milojko Arsenić

pre 6 meseci

Još jedno dete Partizana koje kuca na Velika vrata evropskog fudbala i reprezentacije. Živeo Partizan i Majka Srbija.