Komentari na vest

Tako se ispada u Seriju B: Verona sve upropastila u šestom minutu nadoknade! (VIDEO)

Pjanić sa tri žutaa

pre 11 meseci

Kakva glupost ovo za majstoricu. Pa sta je majstorica nego medjusobni skor. Tu su se vec odmerili. Ludi Italijani stalno menjaju neka pravila, uvode losija. Inace, ovo za majstoricu vazi i za prvaka. E sad za ostala mesta nisam siguran.
e

eskobar

pre 11 meseci

svako ko hoće da se vadi kolo pre kraja i treba ispadne dali su kvotu 1.7 pa ja treba da ih Vadim iz lige isto ko Everton nek ispadnu sto sta su cekali do sad mislite da ce te dobiti bormaut i to je to epa nemoze druze ajde Mars u drugu ligu tamo ti je mesto
K

K5973

pre 11 meseci

Nemojte se nadati Darku u Zvezdi dok je Terzić tu. Zbog njega je i otišao...
d

demichelle

pre 11 meseci

Skandalozno suđenje i danas u korist Hellasa ali njima izgleda niko ne može da pomogne. Sudija im je oprostio crveni,penal ili dva za Empoli,gol su dali posle sumnjivog igranja rukom.. Mnogo je.. Poslednjih deset minuta,čist kriminal. Zafaroni bi trebao da vrati licencu savezu,dva špica ti stoje na centru, neupotrebljivi,promeni formaciju,izađi napolje.. Nemo je posmatrao kako mu se ekipa uvlači u krilo golmanu,a kad je tako-gol se neminovno dobije.. Empoli je verovatno najpošteniji klub u Italiji,zato tako često i idu gore-dole. Ne sklanjaju se nikome,čak i kada izađu u kombinovanom timu,kao danas.. Hellasu ostaje nada da Milan neće večeras izgubiti u Torinu,inače nemaju šta da traže na San Siru. Spezia će odigrati nerešeno u Rimu,a to će verovatno biti dovoljno da se ne presele u niži rang... Ako gledamo čitavu sezonu,možda je tako i najpoštenije. Verona je veći deo šampionata izgledala gore nego Cremonese recimo,bez ideje i igre, kvalitet upitan.. Stojanović ih je vratio u realnost,možda je za njih to i najbolje rešenje.. Da se resetuju i vrate dogodine.. Zajedno sa Sampom,bratskim im klubom..
N

NN3

pre 11 meseci

Majstoricu za opstanak? Iskreno prvi put čujem za to, može neko objašnjenje? Koliko znam po pravilu se u Italiji gleda međusobni u slučaju istog broja bodova, a Specija ima bolji međusobni (2:1, 0:0). Zašto bi igrali onda majstoricu? Jedino ako je skoro uvedeno to pravilo. Empoli i Đenova su 2019. imali po 38 bodova na 17. i 18. mestu pa je ispao Empoli jer je Đenova imala bolji međusobni (pobede 3:1 i 2:1).
m

mire27

pre 11 meseci

Nema majstorice. Ispada 18ti.
C

Crvenocrni

pre 11 meseci

Prošle godine je uvedeno pravilo da se igra majstorica ako dva tima u borbi za titulu imaju isti broj bodova. Mislim da se nije odnosilo na ranking ostalih timova na tabeli kao ni ovih za opstanak gde se gleda međusobni omjer. Možda su nešto menjali u međuvremenu...
d

demichelle

pre 11 meseci

Ove sezone ne važi međusobni.. Igrala bi se majstorica,ako završe sa istim brojem bodova.. U slučaju da tri ekipe na kraju budu poravnate,Verona bi ostala,a Lecce i Spezia igrali baraž.. Ali to je gotovo nemoguće,Lecce verovatno neće morati da uzme ni bod,izgleda skoro siguran sa ovih 33 trenutno..
F

FLASH SCORE

pre 11 meseci

Ne mogu da se pomirim da neko pise omjer a u istoj recenici "menjam". Klinci zaostali...
n

nR

pre 11 meseci

Bice zabavno u poslednjem kolu.