Komentari na vest

Taktički odlični Englezi ostavili Hrvate bez šansi, Sterling prekinuo kletvu evropskih prvenstava

g

gost133

pre gotovo 3 godine

Jako loše Hrvatska izgleda ali i igra. Imam dojam da smo danas htjeli samo ne primiti gol a ako zabijemo zabijemo, ali to u napadu je sve bez ikakvog plana. Više bi volio da smo igrali kao Bayern protiv PSG-a i izgubili na takav način 4:0 nego na ovakav kako smo igrali izgubiti 1:0. Sportski pozdrav svima, iz Hrvatske sam ali obozavam Mozzart jer ste najjača sportska stranica u regiji a i šire. ;)
G

Gostza

pre gotovo 3 godine

EP ionako veci deo Srbije nema gde da gleda. Nova S ljubomorno cuva pravo prenosa. Verovatno im je gledanost enormna. Slucajno sam nabasao na HRT2 kompletan program sa EP, pogledah jednu utakmicu, obradovah se gledacu, kad ono djokica. Sada od silnih kanala na platformi Super nove, jedino HRT2 ne moze da se ukljuci-"doslo je do greske." Verovatno je isti slucaj i kod drugih operatera koje veci deo Srbije moze sebi da priusti. Ovo je vec fantasticno. Skidam kapu. I mi cemo u Evropu?!? Ocemo, ali juce.
H

Hammers Srbija

pre gotovo 3 godine

Ne moze napad Sterling,Foden da osvoji titulu+Mings+Filips, ne ide
F

Faye

pre gotovo 3 godine

Umesto sto se radujemo jer su hrvati izgubili bolje da se zapitamo sto ne igramo na ovom prvenstvu gde igraju reprezentacije poput Makedonije,Finske,Madjarske,Skotske,sta oni to imaju? koja imena?koje igrace pa su bolji od nas?mislim da ove reprezentacije nemaju veci kvalitet od nas a opet su se kvalifikovali.Mi pre svakog ciklusa menjamo trenera i igrace penzionisemo sa 28 29 godina i krecemo uvek od pocetka
D

Donderion Berik

pre gotovo 3 godine

Moja sućut. Falilo je to tu žara kralja Zvonimira, Tomislava, Zmajislava i ostalih čuvenih kraljeva 🤣
c

cro army

pre gotovo 3 godine

kad igra srbadija
G

Gost Rajder

pre gotovo 3 godine

Kletvu kralja Zvonimira
A

AS

pre gotovo 3 godine

ja samo navijam za engleze kad igraju sa hrvatima
П

ПЛ14

pre gotovo 3 godine

Само један? Штета.
f

franjo 24041902Gost

pre gotovo 3 godine

common England !
M

Monteroo

pre gotovo 3 godine

Realan rezultat..rutinska pobeda...englezi pretrcali 5 km vise modric ni u prvih 5 u hrvatskom timu..caleta car stoper 10 km...vreme cini svoje...znalo se rakitic i brozovic 12-13 Km modric prvi do njih... Ipak su to igraci barse bajerna juvea te klase se ne mogu lako zameniti.
A

Ale

pre gotovo 3 godine

Kao Hrvat sam izrazito razocaran igrom nase ekipe... Rezultatom bas i ne. Realno, dobro smo i prosli! E sad, gledajuci snagu nase ekipe na ovom euru i da hipotetski i budemo drugi u skupini, sto sam iznimno skeptican, po meni je puno bolje biti drugi u ovoj skupini... Prvi iz ove skupine ide na drugog iz one skupinue 'smrti' gdje su francuzi, portugal i njemci... Da se razumijemo, englezi su nas 'ubili', ali su nam vece sanse, eventualno ako budemo drugi, pa se krizamo sa drugim iz skupine e (poljska ili svedska po meni)... Ali sa ovakvom igrom mi mozemi samo sanjati prolazak skupine. Sportski pozdrav!
C

CroOsijek

pre gotovo 3 godine

Ne znam sta su ljudi ocekivali, pa realno protiv Slovenije ne tako davno nismo sansu stvorili, visimo protiv jedne Armenije a onda se cudimo sto nas Englezi isprskaju. Cak lako moguce da ne prolazimo skupinu, mada ne bi se cudio da nekako na guzove prodjemo. Igra zasad uz Turke najgora. Inace, Englezi do 4finala max
G

Gostmi

pre gotovo 3 godine

jel imate neki svoj portal pa da tamo pisete o svojoj reprezentaciji ili visite po nasim celo vreme?🤔
e

esex

pre gotovo 3 godine

poceli ste da licite na nas a to vam nikako ne valja.
G

Gost0

pre gotovo 3 godine

Dobili tekmu na velika mu*a samo. Ali i to se računa...
A

Aleks Miami

pre gotovo 3 godine

Majko moja kakav sastav imaju ovi englezi. Pa i ja bi osvojio sa njima. Pazi kad nije bilo mesta za Maddisona, Ox Chamberlana, Vardya, Ingsa...
P

PolaRotor

pre gotovo 3 godine

Vr.dobar sastav imaju englezi. Ali sigurno nisu jaci od francuza,portugalaca i belgijanaca. Naravno, govorimo samo o imenima !
A

Aleks Miami

pre gotovo 3 godine

@polarotor... jedino Lukaku, De Bruyne i Tielemans vrede u Belgiji. Ovo ostalo diskutabilno, debeli Hazard losa sezona, Denayer, Boyata, Witsel, Meunier prosek. Francuska jaka da. A Portugal isto odbrana je diskutabilna Pepe 36 god, Dalot los, levi bek klinac od 18, jedino Dias pozadi.
A

Aleks Miami

pre gotovo 3 godine

A ne znam sto ovi mi lupaju minuse. Da li mrze Englesku kao i svoj zivot ili im rodjeni brat igra za Francusku i Belgiju?
G

Gostinjo

pre gotovo 3 godine

Vr.dobar pise ovaj dole. Pa nece te ubiti jos ta dva slova. Vrv. Msm.....
a

aa

pre gotovo 3 godine

Mnogo losa Hrvatska,skoro pa bez sanse
B

Bar Kohba

pre gotovo 3 godine

Za mene lično Englezi su uz Belgiju najspremniji za titulu, svakako Francuzi po imenima imaju najjači tim, ali to ne znači da su najbolji, ne treba otpisati Nemce i Porrugal, ali još u Rusiji 2018 je Engleska bila prilično taktična i uigrana, s druge strane Hrvatska je promenila generaciju i ona sreća iz Rusije će se teško skoro ponoviti, iako su korektna ekipa, a i u polufinalu tada je Engleska propustila dve tri top prilike i pala u produžetku. Ovde se vidi da će Englezi ovaj turnir igrati isključivo na rezultat, još od SP 2002, kada ih je u čtvrtfinalu izbacio jači Brazil,oni mi nisu bili ovako spremni i sigurni, iako su po imenima imali i jače generacije.
M

Manci®

pre gotovo 3 godine

jace nisu sigurno, iskusnije da, pogledaj malo ceo sastav nigde ama bas nigde ne skripi, cak i puno bolja varijanta Tripie od AA , jer je onaj rupa unazad.
N

Nikšić

pre gotovo 3 godine

Italija ne zaboravi
B

Benzema K.

pre gotovo 3 godine

Najjaci utisak mi je juce na SK 1 slusam Nevena Cvijanovica kako prica o ocekivanjima u ovoj utakmici. I kaze da bi oni Hvati bili zadovoljni bodom. Sto je ok. Međutim covek kaze "hocu da naglasim da ce u ovom mecu biti bitan faktor sudije, jer su Englezi domacini". Aludira covek na navlacenje. Zamisli ti o cemu covek prica i sta je njima u glavi. Vecito neka zavera i urota protiv njih. U vremenu VAR-a on prica o sudijama kao najbitnijem faktoru. A nijednom nije rekao da su Englezi trenutno najjaci u poslesnjih 30 godina. Nikada nisu imali ovakvu sredinu i napad. Njima su na klupi Rasford, Grilis, Rajs Dzejm osvajac lš. Jos danas nisu odigrali nista kako mogu. A hrvati bez ijedne sanse na mecu.
P

Pusjo

pre gotovo 3 godine

Ne, covek aludira na to da su Englezi domacin
B

Benzema K.

pre gotovo 3 godine

@Pusjo izvini sto sam ti povredio osecanja osobo zvana alibi.
M

Manci®

pre gotovo 3 godine

78min ulazak Rasforda prvi kontakt(dodir)87min, toliko o tome kako je fantasticno znao gde se nalazi jer je bio totalno dezorjentisan, ako ga i u ostalim mecevima bude drzao tako dugo na klupi garancija za prvo mesto u grupi je 101%...jednostavno Foden je za njega i ispred njega miljama..,, Berlinger pre Vardia ,smesno..
E

E!

pre gotovo 3 godine

Englezi nista posebno, vise losa Hrvatska, realno Hrvatima je istekao rok upotrebe, a nema nekih novi maldih igraca za sad....

Marko Milivojevic

pre gotovo 3 godine

Dosadna utakmica. Očekivao sam više i od jednih i od drugih. Naročito od Hrvata kada su već primili gol.
4

4321

pre gotovo 3 godine

Trpajjj
L

Liga sampinjona

pre gotovo 3 godine

@4321Nije tebi lako klinac a?
G

Gostinjo

pre gotovo 3 godine

Natrpace ih i skoti i cesi. Trpajj