Nikolas Taljafiko (©Reuters)
Nikolas Taljafiko (©Reuters)

Taljafiko ne odustaje od prelaska u Barselonu: Na leto će biti lakše da dođem na Kamp Nou

Vreme čitanja: 2min | ned. 20.03.22. | 10:53

Argentinac otkrio da kontakti i dalje postoje

Ajaks je zimus srušio snove Nikolasu Taljafiku, amsterdamski klub nije dozvolio argentinskom levom beku da se preseli na Kamp Nou. Bes od tada ne popušta Taljafika, ogorčen je i ne odustaje od selidbe u Kataloniju.

Gotovo da ne protekne razgovor sa argentinskim medijima a da Nikolas Taljafiko ne spomene kako mu je Ajaks upropastio transfer u Barselonu. Želeli su Katalonci da dovedu levog beka na pozajmicu do leta, a potom ga otkupe. Ajaks je tu opciju precrtao, Argentinac je ostao na Johan Krojf Areni i počeo je da pada u drugi plan.

Izabrane vesti

Donekle su u Amsterdmu svesni da neće još dugo moći ovako, nezadovoljan igrač nije im potreban i pitanje je trenutka kada će Barselona krenuti u novi napad. Možda će ovog leta iz Amsterdama na Kamp Nou stići tandem bekova, pošto Katalonci nastoje da ojačaju oba boka, a pored Nikolasa Taljafika kao pojačanje Barselone figurira i desni bek Nusair Mazraui.

Sa Mazrauijem će Blaugrani biti znatno lakše da sklopi dogovor, pošto desnom beku ugovor sa Kopljanicima ističe u junu i u Kataloniju bi mogao da stigne kao slobodan igrač. Baš ono što je Barseloni potrebno – pojačanje bez evra obeštećenja. Druga je priča sa Taljafikom, argentinski levi bek vezan je ugovorom za Ajaks do leta 2023. godine… Moraće katalonski klub i Argentinac da smisle način da odobrovolje Kopljanike.

Daleko od toga da je transfer izvestan, ali igrača ne napušta nada.

Imam ugovor sa Ajaksom do sredine 2023, preostalo mi je još nešto više od godinu dana. Postojalo je interesovanje Barselone, dva kluba su razgovarala, ali nije došlo do dogovora. Bila je komplikovana situacija za Barselonu u datom trenutku, mislim da će sigurno sada u junu biti lakše”, rekao je Taljafiko argentinskim medijima.

Bilo kako bilo Đordi Alba će dobiti konkurenciju. Pitanje je samo da li će Taljafiko ubediti Ajaks da ga pusti ili će se Barselona okrenuti drugim opcijama.


tagovi

BarselonaAjaksNikolas Taljafiko

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara