"Singapur 1"
"Singapur 1"

Tamo daleko, gde gosti caruju

Vreme čitanja: 2min | sub. 21.10.17. | 12:54

Pred nama su dva meča u veoma specifičnoj prvoj fudbalskoj ligi Singapura

Singapur 1Profesionalna fudbalska liga Singapura je zaista nešto posebno. I to ne samo zato što se igra na drugom kraju sveta, nego iz zbog dve zanimljivosti.

Prva je ta da u ligi imaju devet klubova, tako da se svi igraju po tri runde sa svima, a druga je da imaju čak dva tima iz stranih zemalja! Jedan je aktuelni prvak Albireks Nigata S, podružnica japanskog istoimenog kluba koji trenutno tavori na samom dnu Džej lige i u kojem igraju sve sami Japanci, a drugi stiže sa Bruneja, a zove se DPMM za koji nastupa i jedan Srbin, Željko Savić bivši fudbaler Inđije.

Izabrane vesti

Pošto smo upoznali zanimljivosti iz singapurskog fudbala, red je i da vidimo šta nam njihova prva liga nudi danas za sportsko klađenje, a tamo od 13.30 Jang Lajonsi dočekuju Gejlang, a od 14.15 pomenuti DPMM Voriorse.

Što se tiče prvog susreta treba znati da su Mladi lavovi poraženi na 23 od poslednjih 27 utakmica u ovom takmičenju, mada su slavili u prošlom kolu.  Veće šanse za pobedu imaju i gosti brunejskog kluba, tako da je i ovde dvojka viđena, mada treba napomenuti da su upravo Ratnici u prošlom kolu poklekli protiv Jang Lajonsa koji čvrsto drže samo dno tabele.

Za kraj da napomenemo i to da S liga nije poznata po velikom broju pogodaka, tako da tu treba biti konzervativam kod izbora igre.

Singapur 1

13.30 (6,25) Jang Lajons (4,10) Gejlang (1,47)
14.15 (3,90) DPMM (3,50) Voriors (1,85)

(foto: Shutterstock)


tagovi

SIngapursportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara