Radenković potpisuje ugovor
Radenković potpisuje ugovor

Tandem iz reprezentacije zajedno i u Tel Avivu

Vreme čitanja: 1min | čet. 16.12.21. | 20:15

Novi posao za Vladimira Radenkovića

Nije dugo čekao na novi angažman Vladimir Radenković. Samo mesec dana pošto se razišao sa Radničkim 1923 (Kragujevčani pronašli zamenu u liku Zorana Milinkovića), srpski stručnjak dobio je novi posao, pošto je potpisao ugovor sa Makabijem, gde će biti jedan od saradnika tek postavljenog Mladena Krstajića.

Na taj način obnovljena je saradnja tandema koja datira još iz vremena kad je Krstajić bio selektor reprezentacije Srbije, a Radenković uključen u njegov stručni štab. Bio je i desna ruka Tomislava Sivića kad je mlada selekcija izborila plasman na Prvenstvo Evrope.

Izabrane vesti

Što se tiče klupske karijere, pre Radničkog, Vladimir Radenković je radio u Radu, kao pomoćnik Marka Nikolića, istu ulogu obaljao je u mađarskog Diošđeru, slovačkom Slovanu iz Bratislave i kiparskom Apolonu iz Limasola.

Osim Radenkovića, Krstajić je u Makabi doveo i poznatog stručnjaka za fizičku spremu igrača, Marka Stojanovića. Srbi će debitovati u novoj sredini na stadionu Blumfild, u nedeljnom susretu sa Hapoel Marmorekom u okviru Kupa Izraela.


tagovi

IzraelIzrael 1Makabi Tel AvivVladimir RadenkovićMladen Krstajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara