Tare se kladi na mladog Srbina: Preko Surdulice i Segunde, pravac – Lacio

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.06.20. | 13:11

Korijere piše o senzacionalnom transferu mladog reprezentativca naše zemlje

Da se vest ovakvog sadržaja pojavila pre godinu ili dve dana, možda bismo konstatovali da je realnost, s obzirom na godine mladog reprezentativca Srbije Igora Zlatanovića. Nekadašnji član Radnika iz Surdulice imao je zapažene role u Superlige, kao standardni član Orlića dostigao je ozbiljnu cenu na tržištu.

Na posletku Radnik iz Surdlice uspeo je prošlog leta da proda Zlatanovića u Majorku za 1.300.000 evra. Tim sa Balearskih ostrva odmah ga je prosledio na pozajmicu. Ove sezone napadač, koji može da igra i na obe krilne pozicije, bio je član Numansije, gde se nije proslavio. Na 11 mečeva u Segundi upisao je jednu asistenciju. Izgubio je mesto u timu tokom drugog dela sezone, ali...

Izabrane vesti

Sudeći po vestima sa Apeninskog poluostrva Igor Zlatanović je i dalje cenjena roba na evropskom tržištu. Ugledni Korijere delo Sport piše da je Lacio bacio oko na mladog reprezentativca Srbije. U vesti se ističe da je reč o proizvodu Partizanove škole fudbala, odnosno da ga je Majorka poslala na kaljenje u Numansiju.

Srpski ofanzivac bi, prema izvorima Korijerea, mogao da bude jedna od opklada Iglija Tarea. Sportski direktor Lacija imao je odlična iskustva sa igračima sa ovdašnjeg podneblja. Ne govorimo samo o Sergeju Milinkoviću Saviću, već i o Adamu Marušiću koji će, rimskom klubu, doneti ozbiljan finansijski benefit.

Očigledno Tare misli da je Igor Zlatanović projekt u koji treba uložiti. Posebno što je reč o momku koji sa 21 godinom ima ozbiljnog iskustva na visokom nivou. 



tagovi

Igor Zlatanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara