Tehničari još su mali, Orense se pomerio sa dna

Vreme čitanja: 1min | uto. 18.05.21. | 04:14

Derbi začelja u Ekvadoru dobili gosti – 2:1

Lakše se diše u Mačali. Posle 12. kola ekvadorskog prvenstva Orense je uspeo da razduži fenjer.

Nešto je odjednom kliknulo u timu. Posle šest uzastopnih poraza, koji su ostavili zelene na dno tabele, usledile su dve spojene pobede. Druga, večeras u gostima protiv Teknika – 2:1.

Izabrane vesti

I sada budućnost deluje svetlija, pronađeno je željeno svetlo na kraju tunela. Sada je Orense na samo dva boda od 13. mesta i mirne luke, u kojoj ne biju uragani kao kada si na dnu.

Posle mirnog prvog poluvremena, u kojem se nije bog zna šta dešavalo, gosti su poveli u 65. minutu preko Angula. Ostavila ga je odbrana Teknika potpuno samog u šesnaestercu, a on je to umeo da kazni. Trzaj glavom i gol.

Mreže su mirovale do poslednjih pet minuta. Domaćin nije imao kud, morao je da napadne svom snagom, makar da uzme bod, da sačuva obraz, ali slabo mu je šta polazilo za nogom. Umesto izjednačenja pogodak je stigao na drugoj strani. Orense je izveo kontru, koju je Murijaldo u 86. minutu završio golom vrednim tri boda.

Uspeo je Tekniko da prepolovi zaostatak preko Darija Bonea, ali kasni je Dario na utakmicu stigao, bio je 89. minutu, nije ostalo dovoljno vremena da se dođe do izjednačenja.

EKVADOR 1 – 12. KOLO

Utorak

Tekniko – Orense  1:2 (0:0)

/Bone 89 – Angulo 65, Murijaldo 86/



tagovi

OrenseEkvador 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara