Aguero (© AFP)
Aguero (© AFP)

Tek što je otišao u penziju, Kun Aguero već dobio četiri ponude

Vreme čitanja: 2min | sub. 18.12.21. | 03:01

Na Argentincu je da izabere

Fudbal više neće igrati, ali će za njega biti vezan. Samo tri dana pošto je objavio kraj karijere usled srčanih problema, uverio se Serhio Aguero koliko je cenjen u raznim delovima planetem pošto su na njegovu adresu već stigle četiri ponude za posao.

Očekivano, prvu je poslao Mančester Siti. Visoko vrednujući sve što je Argentinac uradio za njega, klub sa Etihada želi da mu se revanšira promocijom u globalnog ambasadora. U tom slučaju Kunov zadatak bi bio da putuje planetom, obilazi razne destinacije, promoviše ideju Građana, koji ionako imaju klubove skoro na svim kontinentima u okviru Siti grupe, neprestano se šire, a prepoznatljivo lice bi im samo dodatno koristilo.

Izabrane vesti

Preostale ponude pokazuju koliko sjajnog napadača vole u otadžbini. Selektor Argentine Lionel Skaloni bi ga rado video u stručnom štabu A reprezentacije smatrajući da čovek dokazan na terenima Primere i Premijer lige može dosta toga da ponudu u praktičnom smislu, ali i pripremi izazova koje Gaučose očekuju, uz napomenu da će posle letošnjeg osvajanja Kopa Amerike sa velikim samopouzdanjem otići na Mundijal u Katar. Čak i u Fudbalskom savezu Argentine žele Kuna, samo u mlađim kategorijama, da mu povere neku selekciju, veruju da bi posle izvanredne igračke mogao da otpočne i trenersku karijeru. Na kraju, obožavaju ga i novinari u rodnoj zemlji. Zato mu je jedna televizijska stanica ponudila da bude stručni konsultant u prenosima najznačajnijih utakmica svetskog fudbala.

Aguero zasad ne žuri. Tek je završio karijeru, mada je izvesno da za će ne naki način biti uz loptu koja mu je toliko značila.



tagovi

Serhio Aguero

Obaveštavaj me

Barselona
Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara