Komentari na vest

Tema o kojoj se priča samo tiho: Šta ako Vojvodina eliminiše APOEL?

l

lola ribar

pre 9 meseci

brate belgijski standard nas je izbacio na produžetke. ovi ništa nisu kvalitniji od njih a opet Vojvodina ima kvalitetniju ekipu nego tada. nek odigraju dupli blok u kontri Čumić ili Baraje ili možda Vukić posle kornera. pa i da bude 0:0 opet će imati šansu na Karađorđu da reše sve. Apoel stvarno nije ništa specijalno. jesu malo jači od Vojvodine ali za možda 20-30%, ništa preterano, ništa wau. oni su svi sastavljeni od starijih igrača ne preterano brzih. treba igrati defanzivno i na kontru. od Ukrajinaca i Gruzijaca smo svakako jači. bar da stignemo do plej ofa, zbog srpskog koeficijenta, ajde Vošo sa srećom
U

U Tem Denveru

pre 9 meseci

A sta ako apoel resi sve vec u 1.mecu? To mi realnije zvuci
D

Dzo Black

pre 9 meseci

@U tem Ma jok.nisu oni toliko jaki..
g

gostivarski

pre 9 meseci

da su doveli dva tri pojacanja pa i da kazes ovako ce ih samleti apoel, imaju bas iskusnu ekipu, punu igraca koji su se takmicili u najjacim takmicenjima, koji su prosli sito i reseto...tako da dajem vosi mozda 10-15 posto sanse. Navescu Vida Beleca, Janisa Fetfacidisa, Vilsona Eduarda, Diumersi Ndongalu, Ben je povredjen ali opet bi pravio razliku u 90 posto nase lige, Donis Grk isto. Ne znam kako ste mislili.
X

Xao

pre 9 meseci

Apoel je sačuvao i tim i ambiciju za razliku od našeg predstavnika, to je i rekao predsednik Vojvodine. Kako su radili, tako će i ispasti.
9

951357.

pre 9 meseci

Da je ostao Kent u Apoelu, vojvodina bi prosla sigurno, Velez Mostar zna zasto, ovako nema sanse
d

detinstvo

pre 9 meseci

ti je upropastino!!