Erik ten Hag (©Reuters)
Erik ten Hag (©Reuters)

Ten Hag besan kao ris: Kriv sam, iznerviran i razočaran

Vreme čitanja: 2min | sub. 09.12.23. | 21:15

„Očekivao sam da će drugačije biti, nismo bili spremni“, kaže trener Mančester junajteda

Osramoćen je Mančester junajteda, sve dobro što je uradio u duelu sa Čelsijem poništio je protiv Bornmuta. Nikada do danas na Old Trafordu nije primio tri gola od tima iz donjeg doma. Još jedan pad neslavnog rekorda u eri posle ser Aleksa Fergusona. Na Teatru snova odavno stanuju isključivo košmari, na stranu što tabela kaže da to nije tako loše kao što izgleda.

Skot Mektomini je mnoštvo puta ove sezone spasao Crvene đavole, zahvaljujući njemu Erik ten Hag je i dalje tug de je. Međutim, danas se škotski vezista nije pretvorio u golgetera, nije imao ko da zatrese mrežu, a odbran na čeklu sa najboljim igračem meseca, Harijem Megvajerom, bila je nemoćna pod naletima Dominika Solankea, Markusa Tavernijea, Filipa Bilinga

Izabrane vesti

Holanđanin je proglašen za trenera meseca, bio izuzetno zadovoljan kako mu tim igra, ali je posle Bornmuta okrenuo ploču. Bio je ljut kao ris.

„Iznerviran sam, razočaran... Očekivao sam da će biti drugačije, nadao sam se pre utakmice da ćemo nadograditi sve što smo uradili protiv Čelsija. Veoma je razočaravajuć način na koji smo otvorili utakmicu“, rekao je besni Erik ten Hag i nastavio:

„Način na koji smo počeli nije dabar. Loš je. Prvih pet minuta ne bi smelo da se desi, pogotovo protiv ovakvog rivala kao danas. Veoma su dobri u tranziciji“.

Šansi za povratak posle užasnog starta je bilo, ali nije imao ko da ih realizuje. A, onda je Markus Tavernije pretvorio Teatar snova u pozorište. Muk.

„Radili smo sve kako bi smo se vratili u igru, skoro iznudili jedanaesterac, ali smo i dosta grešili. Nismo bili dovoljno dobri u odbrani“.

Krivi sebe holandski stručnjak za pripremu utakmice.

„Mislim da uvek moramo da budemo spremni, nismo bili i moram da preuzmem odgovornost. Moram da pripremim tim tako da bude spreman“, završio je Erik ten Hag.



tagovi

Premijer ligaMančester JunajtedBornmutErik ten Hag

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara