Erik Ten Hag (©Reuters)
Erik Ten Hag (©Reuters)

Ten Hag: Ronaldo nije na prodaju i planiram sezonu sa njim, Megvajer ostaje kapiten

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.07.22. | 13:42

Holandski stručnjak stavio tačku na spekulacije o odlasku najboljeg igrača

Naš kolumnista Marko Prelević je to lepo objasnio. On (Kristijano Ronaldo) bi kao da ide, a oni (Mančester junajted) mu kao ne daju.

Predaleko su otišle spekulacije o navodnom odlasku Kristijana Ronalda iz Mančester junajteda posle samo jedne sezone, naročito pošto je Portugalac nedavno tražio izuzeće iz dela predsezonske turneje zbog porodičnih stvari, a Erik Ten Hag rešio je da stane na put istim tokom prve konferencije za novinare na Tajlandu.

Izabrane vesti

“Kristijano Ronaldo je u našim planovima i planiram sezonu sa njim. Trenutno nije sa nama sada zbog porodičnih problema. Svakako, on je naš igrač i planovi su krojeni sa njim. Jedva čekam da sarađujemo. Kristijano nije na prodaju, želim da uspemo zajedno“, poručio je Ten Hag.

7. avgust, 15.00: (1,58) Mančester junajted (4,00) Brajton (7,00)

Mediji prisutni na konferenciji pišu da je Ronaldova budućnost počela da utiče na sportske strukture kluba, pošto je 90 odsto pitanja bilo usmereno upravo na status najboljeg igrača. Danima se piše o mogućnosti da ode u Čelsi gde je novi vlasnik Tod Boli vodio direktne pregovore sa agentom Žoržom Mendešom.

“Imali smo dobar razgovor sa Kristijanom pre polaska na Tajland. Detalje ne bih otkrivao i to je između nas dvojice, ali mogu da kažem da smo imali zaista dobar razgovor“, potvrdio je Ten Hag.

Holandski stručnjak razrešio je još jednu veliku dilemu, a tiče se kapitena Mančester junajteda za narednu sezonu. Traka ostaje na ruci Harija Megvajera uprkos nezadovoljstvu dela navijača...

“Trenutno se upoznajem sa svim igračima, on je već bio kapiten ovog tima i ostvario mnogo uspeha“.

Megvajer je imao krajnje turbulentnu sezonu u Junajtedu, a ništa se nije značajno promenilo ni kada je Olea Gunara Solskjera na klupi zamenio Ralf Rangnik.


tagovi

Mančester JunajtedErik ten HagLetnji prelazni rok 2022Kristijano RonaldoHari Megvajer

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara