Komentari na vest

Ten Hagova rekonstrukcija ne ide po planu: De Jong sve dalje, tanka ponuda Eriksenu

G

Gost....

pre gotovo 2 godine

Vidi ovi sto sve znaju ma nema dalje vrh
L

LeGM

pre gotovo 2 godine

Standardni Mancester...svake godine isto...sve pregovore razvuku cijelo ljeto i onda kada ne dobiju te igrace zbog par miliona razlike,onda na kraju prelaznog roka debelo pretplate nekog prosjecnog igraca...

Falični Tom

pre gotovo 2 godine

Opet Junajted kreće traljavo prelazni rok. Liverpul doveo Njunjeza, Siti Hala da, Totenhem Bisumu a ovi će opet celo leto da jure jednog igrača koji neće stići da se uigra sa ekipom na vreme za početak sezone. Problem je što Junajted ne igra Ligu Šampiona i što iskreno izgledaju kao da ih vodi grupa amatera. Bojim se se da će i ova sezona da ode u nepovrat. Mnogo igrača je otišlo i mnogo će otići(a o onima na koje se ozbiljno me računa da ne govorimo) a niko ne dolazi.
A

Aleksejko

pre gotovo 2 godine

Koliko su para potrošili na bezvezna pojačanja, a sad je mnogo da daju 80mil za De Jonga+kao što sam reče De Jong, ja vec igram u najboljem klubu na svetu, ahahahahahaahaha, kakav odgovor, smešno je zato što je istina.
J

Jagg

pre gotovo 2 godine

Nema od ovoga ništa. Ova nesposobna uprava da bude zadovoljna ako im samo i Eriksen prihvati ugovor. Ovu dvojicu ni u ludilu neće da vide. Nikome se ne ide u Manchester , svi su ukapirali da vlada u klubu takva atmosfera koja može samo da im upropasti karijeru. Kad Junajted sredi upravu , proda klub , i shvati da se ne živi od stare slave, krenuće rezultatski oporavak klub, ovakvim načinom vodjenja kluba tavoriće izmedju 4-8 mesta minimum jos 10 godina.
1

118d

pre gotovo 2 godine

Nema od njih ništa, umesto da su istrpeli Mojesa sada bi bili stabilni clan top 4-ke, ovako lutaju 9 godina. Mojes sa Evertonom i West hemom uvek bio u vrhu, veoma potcenjen trener. I sad je imao odlicnu sezonu sa cekicarima, igrali polufinale lige Evrope