Foto: AFP
Foto: AFP

Ter Štegen zbog operacije kolena propušta Evropsko prvenstvo

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.05.21. | 14:39

Nemački golman prinuđen na odlazak pod nož

Duel protiv Selte ispostavio se kao poslednji u aktuelnoj sezoni za Mark Andrea ter Štegena s obzirom na to da golmana Barselone očekuje operacija tetive desnog kolena, a osim što će propustiti poslednje kolo Primere, čuvar mreženeće biti ni na raspolaganju selektoru Nemačke za predstojee Evropsko prvenstvo.

Iskusnog čuvara mreže hirurški zahvat očekuje u četvrtak u Švedskoj, a biće obavljen podnadzorom medicinske službe Barselone.

Izabrane vesti

"Odlučio sam zajedno sa klupskim medicinskim timom da se podvrgnem intervenciji na kolenu. Tužan sam što ću ovog leta propustiti Euro 2020 sa Nemačkom. Po prvi put posle mnogo godina biću još jedan navijač od kuće podržava svoj nacionalni tim, ali se nadam da ćemo na kraju slaviti. Posle letnje pauze, kad se vratimo, nadam se da ću ponovo moći da igram pred navijačima. Nedostaju mi. Hvala na podršci tokom teške sezone“, napisao je golman na društvenim mrežama.

Izostankom Ter Štegena, selektor Joakim Lev će uz praktično neprikosnovenog Manuela Nojera kao prvu alternativu imati Bernda Lenoa, a među opcijama je i Kevin Trap.


tagovi

Mark Andre Ter ŠtegenFudbalska reprezentacija Nemačke

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara