Zvezdan Terzić (Star Sport)
Zvezdan Terzić (Star Sport)

Terzić: Mora da postoji kamenčić u cipeli; da budemo primer najčasnijeg i najboljeg u Srbiji

Vreme čitanja: 2min | pon. 04.03.24. | 13:50

Generalni direktor fudbalskog kluba i predsednik upravnog Sportskog društva čestitao Crvenoj zvezdi 79. rođendan

"Na današnji dan pre 79 godina stvorena je Crvena zvezda, klub sa srcem i dušom, ponos Srbije, najtrofejniji i najveći na Balkanu, a 4. mart 1945. posebno je zapisan u srcima zvezdaša. Danas je rođendan svih nas kojima je srce crveno i belo! Zvezdo, srećan rođendan."

Ovim rečima Sportsko društvo Crvena zvezda proslavilo je svoj 79. rođendan, a proslavu crveno-belih podužim govorom upotpunio je Generalni direktor fudbalskog kluba i predsednik Upravnog odbora SD Zvezdan Terzić.

Izabrane vesti

"Poštovani prijatelji, dragi zvezdaši. Dozvolite mi da pre svega svima nama čestitam 79. rođendan naše Crvene zvezde, najvećeg Sportskog društva na ovim prostorima. Kada pogledamo unazad ljudi koji su tog davnog 4. marta 1945. godine osnivali ovaj klub, nisu ni slutili kakve će visine on dostići. Sve te godine, emocija, ljubavi, uspeha, rezultata, dovele su do ogromne moći našeg kluba i grba. Svi mi koji nosimo grb Crvene zvezde moramo biti svesni, ne samo privilegije, nego i odgovornosti, koju nam donosi ova funkcija, bilo da upravljamo Crvenom zvezdom, bilo da se borite na sportskom terenu. Od naših rezultata, odluka, pobeda ili poraza zavise emocije miliona ljudi, koliko je vezano za ovaj grb, koji stoji pred nama. Težine tog grba moramo biti svesni", rekao je Terzić citirajući treću Zvezdinu zvezdu Dragana Džajića: "Džaja mi je davno rekao: - Crvena zvezda jeste lepa, ali je i teška. Teška je jer je odgovornost ogromna i bez obzira na fantastične uslove, koje smo svi zajedno ostvarili u protekloj sezoni, to ne sme da nam bude nikakav adut da se opustimo. Uvek mora da postoji „kamenčić u cipeli“, da nas opominje da naši navijači koji su najmnogobrojniji u ovom delu Evrope uvek od nas očekuje više i nikad se ne zadovoljavaju rezultatima na koje mi jesmo ponosni, ali uvek moramo bolje. Predstavljamo Crvenu zvezdu i moramo biti primer svega najboljeg, ne samo na terenu i našim rezultatima, nego i ponašanjem van terena. Moramo biti primer svega najčasnijeg i najboljeg što ima država Srbija. Još jednom čestitke na fantastičnim rezultatima, uz opomenu da možemo i bolje, jer nas ovaj grb na to obavezuje. U narednoj sezoni želim još bolje rezultate, još više zdravlja, sreće i uspeha. Živeli i srećno", zaključio je Terzić na otvaranju ceremonije povodom Zvezdinog 79. rođendana.
tagovi

Zvezdan TerzićFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara