Terzić najavio napad na Lučane: Odavno nisam video špica kao što je Sremčević

Vreme čitanja: 2min | uto. 02.01.24. | 13:12

“Milojević mi je rekao zanimljivu stvar o Hvanu na prvom sastanku”, dodao Zvezdan Terzić i dotakao se Lukovića i Ratkova

Levi bek jeste prioritet svih prioriteta kada je reč o zimskom prelaznom roku u Crvenoj zvezdi, ali nije nemoguće da crveno-beli ojačaju kadar još jednim špicem. Ovog puta iz Srbije. Ne, nije u pitanju Miloš Luković, koji je pred potpisom za Strazbur, već Uroš Sremečević.

Omladinski reprezentativac Srbije je u dresu lučanske Mladosti ove jeseni postigao četiri gola i zaintrigirao pažnju brojnih klubova. I Crvene zvezde, što je priznao generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić.

Izabrane vesti

“Uroš Sremčević je jedan od najboljih mladih špiceva u Srbiji! Odavno nisam video tako kvalitetnog napadača! Mnogo mi se sviđa. Videćemo.... Lučani su prodali dva igrača u Englesku, Đorđa Gordića u Mančester siti i Nikolu Jojića u Stouk. Oni na Zapadu imaju mnogo novca. Ne pitaju se ta deca mnogo, već klubovi. Nisu Gordić i Jojić mogli da dođu u Zvezdu, ako Mančester Siti i Stouk ponude 3.000.000 evra. Oni su možda i hteli u Zvezdu... I još jedna važna stvar. Imate tu i roditelje, koji žele da ostvare svoje želje i ambicije preko deteta. Sanjaju da budu glavni u selu. Ništa nije isto kao što je bilo pre deset godina”, poručio je za Kurir Zvezdan Terzić.

Nije Sremčević jedini špic koji je pokazao reprezentativni potencijal. Miloš Luković je pred izlaznim vratima.

Globalizacija je uradila to što je uradila. Skauting se spustio. Evropski klubovi imaju veliki novac i Zvezda ne može da parira. Evo primera. Letos smo hteli da platimo 2.000.000 evra za Petra Ratkova . Platili bismo i 3.000.000! I 4.000.000! Ali, nas je poklopio Salcburg sa 5.000.000! Ne možemo da se trkamo. Nije lako dovesti mladog igrača. I dati tolike pare. I onda dolazimo do pitanja, kako će se on snaći u Zvezdi, izboriti sa pritiskom i svim onim što donosi veliki klub. Ruski klubovi su posebna priča. Razgovarali smo sa malim Lukovićem, sa njegovim klubom. Ali, oni imaju ozbiljnu ponudu iz Rusije. Nije realno da pariramo tom velikom novcu”, dodao je Terzić.

Zanimljivu opservaciju imao je Zvezdan Terzić kada je reč o budućnosti In Bom Hvana.

“Milojević mi je rekao na našem prvom sastanku da je Hvan najbolji igrač koji je igrao u Olimpijakosu poslednjih 15 godina. Kaže mi, da njegove igre u Olimpijakosu i ove ovde u Beogradu, nemaju veze. On je tamo bio u sistemu, a ovde se nazirao njegov kvalitet, jer je igrao zadnjeg ili prednjeg veznog, pa levo, pa drugačije formacije... Milojević od njega očekuje da bude ubedljivo najbolji igrač Crvene zvezde”.


tagovi

Zvezdan TerzićUroš SremčevićMiloš Luković

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara