©Starsport
©Starsport

Terzić o sudbini Bukarija: Imali smo ponudu iz Rusije, ali ne može da ide - potreban nam je za titulu

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.01.24. | 17:57

Prvi čovek crveno-belih istakao da hitri ofanzivac nije na prodaju do leta

Fudbaleri Crvene zvezde su tražena roba na aktuelnoj zimskoj pijaci i nije tajna da je u Ljutice Bogdana stigao niz upita za brojne igrače. U prvom planu našla su se Zvezdina deca - Kosta Nedeljković je ostvario fenomenalan transfer u Aston Vilu, dok je Jovan Mijatović takođe igrač koji bi mogao da donese milione crveno-belima, ipak, značajnu pažnju su privukli i stranci te se u periodu iza nas govorilo o budućnosti Omrija Glazera i Osmana Bukarija.

Hitri krilni napadač iz Gane našao se na radaru niza klubova, a između ostalih spremnost da plati njegovu slobodu pokazao je Krasnodar. U javnosti se nedavno pokavila vest da je ruski klub spreman da plati 8.000.000 evra za Bukarija, a tim povodom za Sport ekspres govorio je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

Izabrane vesti

„Da li pregovaramo sa ruskim klubom u vezi sa Bukarijem? Imali smo ponudu iz Premijer lige Rusije, ali Bukari sada ne može da napusti klub. Potreban nam je da pomogne klubu da osvoji mo titulu“, rekao je Terzić za Sport ekspres.

Bukari je u Ljutice Bogdana stigao leta 2022. godine iz Genta za 3.000.000 evra i postao važan faktor u igri šampiona Srbije, a posebnu pažnju privukao je jesenas igrama u Ligi šampiona gde je protiv Mančester Sitija i Jang Bojsa upisao po gol i asistenciju.

Osim Krasnodara, interesovanje za Zvezdinog igrača su iz Rusije pokazali CSKA i Spartak, a želju da ga dovedu pokazali su i Bešiktaš i jedan član MLS lige.



tagovi

KrasnodarFK Crvena zvezdaOsman BukariZvezdan Terzić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara