Terzić preživeo i horor "Majnc 2"

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.12.23. | 13:46

Dortmund s istim trenerom u drugom delu sezone...

Mada mu se dogodio novi horor u vidu epizode "Majnc 2", Edin Terzić će izgleda prezimiti na klupi Borusije iz Dortmunda. Nakon četiri utakmice u nizu bez pobede više niko ni ne mašta o borbi za titulu, čak je i plasman u Ligu šampiona doveden u pitanje, međutim uprava kluba na čelu Hansom Joakimom Vackeom i Sebastijanom Kelom smatra da problem nije u treneru?!

Bild piše kako su CEO i sportski direktor posle meča sa Majncom (1:1) dugo ostali na stadionu, ispijali crno vino i razgovarali šta im valja činiti. Navodno, Vestfalen su napustili tek u 00:24 bez odluke o promeni trenera.

Izabrane vesti

Očito da su se uzalud atraktivnoj fotelji nadali Oliver Glazner, Urs Fišer, Ralf Hasenhitl, Hansi Flik, Štefan Kunc, Štefen Baumgart ... Isti izvor navodi da do kraja godine sledi novi sastanak Vackea i Kela, ovoga puta u prisustvu savetnika Matijasa Zamera, na kom bi definitivno trebalo da bude doneta odluka da Edin Terzić ostaje na klupi i u drugom delu sezone.

"Šefovi prvenstveno vide svoje najveće igračke zvezde kao odgovorne za loše rezultate. Postoji ozbiljna sumnja da bi promena trenera donela boljitak usred sezone", piše najtiražniji evropski list.



tagovi

Edin Terzić

Obaveštavaj me

Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara