Komentari na vest

Terzić za Italijane: Nemamo konkurenciju u Srbiji, Eraković je najbolji srpski štoper

A

Auuuusinko

pre 8 meseci

Sta rece? Najbolji mladi stoper Srbije je Milan Majstorovic koji je trenutno povredjen, a inace je iz Vose otisao u Rusiju. Toliko.
t

tanana

pre 8 meseci

A vozdovac i cuka? samo pitam...
d

doota

pre 8 meseci

Uvek nam se njegovo hvalisanje obije o glavu. Pravi gospodin ćuti i radi, a Terza to nije, one je običan krimos koji se idealno uklapa u ovo društveno (ne)uređenje.
s

slavuj

pre 8 meseci

Hladno ovaj pobroja Zvezdinu djecu koji igraju vani i reče Ivan Ilić. Braća Ilić su djeca Radničkog iz Niša. U Zvezdi su igrali na kašičicu ili nisu igrali uopšte. Ilić Ivan je postao igrač u inostranstvu, a brat je promašaj, što je često kod braće, uvijek jedan kaska. Eraković završi u Zenitu, kako takav kvalitet ne završi na zapadu gdje igraju Milenković i Pavlović od kojih je po Terzi bolji. Kaže bili u dugivim, a sada dugove uduplali i eto njega najboljeg menadžera kako je unapredio klub. Pare se troše, očigledno da se vlast otvorila, a pričati o prihodima od LŠ sada, a oni se isplaćuju tek na kraju sezone, dakle pred nama je duga godina. Nekad ranije se provlačila vijest da se sponzorstvo od Gasproma potrošilo unaprijed. Uzimaju se pizajmice od firmi koje imaju jednog zaposlenog i to , čini mi se 12 milona koji su navodno uplaćeni za porez. Šta je sa računom u Njemačkoj na koji se uplaćuju transakcije od transfera, a kući računi blokirani, sjetite se uplate od Fiorentine za obeštećenje za malog Aleksu Terzića. Nisu čista posla, a to će ostati pod tepuhom dok god je ovakvo stanje u srpskom fudbalu, gdje vedri i oblači bivši ministar piljoprivrede, a tu je i fikus Džajić sa Šurbatovićem sa šipke na severu.

Srbin Srbin

pre 8 meseci

Господин!!Велики стручњак!Модерне визије...Прешао све левеле на Балкану.Богу хвала да га имамо
d

dona19866

pre 8 meseci

dok kobasica vodi drzavu.zvedu mogu i ja da vodim,trosim ne dugujem nikome nista.prodajem igrace,pravim dugove.milina za punjenje dzepova....
L

LazarrrrRR

pre 8 meseci

Sta lupeta ovaj lopov? Stefan Mitrovic od dolaska napredovao nije, Erakovic prodat jedva u bratski klub.. Gde su mladi igraci koji ce igrati kao u Dinamu Gvardiol i Baturina???! Zvezda je glavni razlog zasto nam je reprezentacija tako slaba jer nam najbolji igraci dolaze iz kluba koji propada a sampion koji svake godine uzima duplu krunu ne moze jednog dobrog igraca da proizvede i proda za 10-15M!!
g

grobar32

pre 8 meseci

Upravo zbog toga mi necemo uopste nikad prodavti igraca iz nase lige za 10-15m, razlog je vrlo jednostavan, da bi prodavao igrace za toliko treba ti biti i uspesna reprezentacija odnosno moras nesto i pokazati u njoj protiv jakih protivnika, eto sada vi meni recite sta je tu erakovic pokazao? Apsolutno nista, dakle 7,8m je sasvim realna i najveca cena koja se moze dobiti za nase igrace, eventualno do 10m.
S

Slaba odbrana

pre 8 meseci

Reče čovek koji je pobegao iz te Zvezde glavom bez ozbira jer spasa nije bilo,tačnije navijači su ga oterali.Morao je duh koji ledbi da te vrati,da ti garantuje sve,od sigurnog prvenstva,zvezdinog čoveka na čelu FSS,sina na čelu sudijske organizacije,potom kupljeni sever ultrakop,potom razoreni jug i instalirana uprava u FK Partizan,malo li je,čak ste i Dzaju lopinu angažovali da bude na čelu FSS,itd ima još mnogo toga.Što se tiče Erakovića kumio si i molio da se ubaci u reprezentaciju,nisi se smirio dok to nisi uradio,čak je organizovana i hajka na Piksija od transparenata do toga da je grobar,čovek je na kraju balade morao da popusti,verovatno je dobri duh koji ledbi i to sredio,ko zna šta je obećao za to,ne znam da li Piksi nešto gradi.Taj isti Eraković je završio gle čuda u klub čiji su sponzori isti,za toliko hvaljenja trebao je igrati u ligi 5,onaj nesrećni Pavlović je završio u Monaku,doduše nije se tamo naigrao ali to sve govori.Sad je na red došao i Stefan Mitrović,samo slepci neće videti šta se radi.
b

bbrdo

pre 8 meseci

kme kme kme kme
M

Marek

pre 8 meseci

Kada je Terza došao u Zvezdu bili su ogromni dugovi. Čovek je to premenio, pa su sada dugovi još veći.
P

PFC

pre 8 meseci

Terza, na koje to velike rezultate CZ poslednjih godina misliš?
S

Svetolik

pre 8 meseci

na ispadanje iz kavlifikacija za trecerazredno evropsko takmicenje
b

bakic

pre 8 meseci

A Vozdovac?
@

@bakic

pre 8 meseci

Imas pozdrav iz Danske.

Leki

pre 8 meseci

prošao je poziv iz danske...stiže iz Engleske 8
G

Gost1112

pre 8 meseci

Taj Danski klub uvek bije ucesnika lige sampiona a i pozdravlja vas i Cukaricki
Y

YayaT

pre 8 meseci

Partizan je nekada davno bio rival. Moje postovanje su izgubili onog trenutka kada se osamdesetih igralo do 100 minuta dok grobari ne daju tih 5, 6 golova koliko im je trebalo za titulu. Posle toga, dosle su tragicne devedesete i mnoge titule osvojili na namestaljke i razne zavrzlame( Ovo vazi i za Obilic). Cak i kada smo bili pred gasenjem morali da su da muvaju za titulu-dzaba sve,
B

Boneli

pre 8 meseci

Samo spinovi poznate kuhinje iz Ljuticea vi ste se samo borili za postenje. Ko i cemu kurva o postenju
V

Veljko9

pre 8 meseci

Pavlovic je najbolji srpski stoper trenutno.
@

@Veljko9

pre 8 meseci

Bukvanlo, sta lupa ovaj? Pavlovic najskuplji srpski stoper 25M i jedini koji ce igrati LS, takodje mi je drago i za Terzica i Ratkova, super klub za mlade igrace.
J

Joksa1986

pre 8 meseci

Zato nam tako i ide sto je on najbolji 😂. Nekad Vidic i Bane danas Pavlovic i Milenkovic, dobro smo ikako u igri za bilo sta, jadan Piksi 🤦
S

StariZvezdašBeograd

pre 8 meseci

Zvezdane Teriću čemu sve ovo? Zašto nipodaštavanje svojih rivala a veličanje sebe konstantno? To da smo najbolji mi treba da pokažemo na terenu, nismo najbolji ako neko iz kluba izadje pred kamere i to kaže i onda automatski znači da smo najbolji. Zvezdane Terzići teren govori a ne konferencije za medije. Ovo što vi radite a ponekad i Nebojša Čović u KK je za sramotu. Jer nekada bez ikakvog povoda i razloga udarate nisko ljude iz drugih klubova a najviše iz Partizana i provocirate, stvarate mržnju i podele u ovoj već dovoljno podeljenoj zemlji. Prvi put sam sa 7 godina 1970 gledao Zvezdu uživo i mnogo dobro poznajem i klub i navijače i rivalitet. Nikada u istoriji naše Crvene Zvezde nije bilo ljudi u FK ili KK koji su tako nisko a ponekad i prosto nipodaštavali Partizan kao klub. To je sramota znate. Sećam se dominacije Partizana i Đurića i ostalih u FK i Danilovića u KK. Nikada od njih nisam slušao ili čitao ovakve izjave prema našoj Zvezdi a bili su tada daleko ispred i iznad nas. Ja svoje rivale poštujem. Imam iskustva. Sećam se da su znali da nas tuku po 2 ili 3-0 dok bi bili 10 ili 12 na tabeli a mi prvi i to u onoj ligi. Zvezdane Terziću pravi Zvezdaš ovako ne govori i imam osećaj da vi niste ni bili Zvezdaš u svojoj mladosti. Vi Crvenu Zvezdu samo koristite za svoju samopromociju. Što se pojačanja tiće videćemo da li su pojačanja nakon 3 meseca. Nakon jesenjen dela i nakon grupne faze LŠ. Jer to ne može da se kaže nakon 3 ili 4 utakmice.
@

@

pre 8 meseci

Valjda vidite i sami ko vam vodi klub.
O

O Bože

pre 8 meseci

Ako si ti Zvezdas ja sam Novak Đoković! Jesi Zvezdaš ali iz Humske🤣🤣🤣
B

BANENCE

pre 8 meseci

TABELA KAZE DA BI POBEDOM PARTIZANA SA UTAKMICOM MANJE BILI TRECI AKO IZGUBITE NA JNA SIGURNO STE TRECI I IMACETE SANSA DA POBEDOM NAD TSC BUDETE DRUGI...PARTIZAN NE PROPUSTA DVAPUT ISTU PRILIKU I ZAVRSAVA ONDA ZIMU NA PLUS4 STO JE DOVOLJNO ZA MIRAN PLEJ OF I TITULU.....A ONDA TEROR U SVIM SPORTOVIMA NAJMANJE 5 GODINA
E

Ej bre!

pre 8 meseci

Idi u školu, nauči pravopis🤦‍♀️
D

DonVitoMAMLAZ

pre 8 meseci

Idi iz zvezde i spasices nas
B

BIDA

pre 8 meseci

DZABE TVORZI SVE OVE IZJAVE KADA DOBRO I SAM KOGA JE DOVEO KOGA FILUJE MILIONIMA I KOSE ZA SVE PITA PA TAJ STOJE OTVORI SEVERU FIRMU ULTRA KOP XAXA IMA I SLIKA NJEGOVA U TVORZINOJ KANCELARIJI
S

Stari delija

pre 8 meseci

Terzi bi bilo bolje da ćuti i da se ne ponaša tako bahato, ne priliči jednom zvezdašu, ako je on uopšte zvezdaš ili samo ima neki interes u NAŠEM klubu.Znamo svi kako su komšije pre par godina sprdale "k... gasi se". Pravi delija ne želi zlo nikome pa ni Partizanu. Bar je nekad tako bilo...
R

Raša P

pre 8 meseci

Kao da je rođen u NEVADI. Samo tako neka nastavi!!!
D

Dajbrepare!

pre 8 meseci

Koju skolu prolaze lazovi kaoti? Parizer partija? Kradete milione, narodu nudite parizere, dizete cene u nebesa? Dokle? Cemu potreba da ti dajes izjave i koga to istinski interesuje?
G

Gost999

pre 8 meseci

Kako komšije boli kad ih pecne Terza istinom. Realnost je takva da stvarno nemamo konkurenciju. Realnost je da Eraković jeste najbolji štoper. I realnost je da nam niko to nije dao, već smo sve zaslužili na terenu, igrama i rezultatima u Evropi. Boli, znam. Ali tako je. A vi puštajte teorije zavere koliko hoćete.
g

grobar32

pre 8 meseci

Erakovic? Da je najbolji nebi igrao u prosecnom zenitu.
G

Gost999

pre 8 meseci

Prosečni Zenit je i dalje ekipčina i za Fiorentinu i za Salcburg. Polako, videćemo dokle će ko da dobaci. Svakako neće 2 godine da greje tribine po Francuskoj i Švajcarskoj
V

Veljko9

pre 8 meseci

Ako je Erakovic toliko dobar zasto ga Piksi ne gurne izmedju Pavlovica i Milenkovica? Stavlja covek Gudelja ispred njega, ccc..
P

Popsi

pre 8 meseci

Treba uzeti titulu, a utakmica protiv Voždovca kaže da neće biti lako.
B

Bida

pre 8 meseci

Zivke pa ko vas 91 filivao ko sada milionima nekupaj 91 date podsetim samo ceo sps u jul pogledaj sponzore tada 91 koje ste imali dzabeti udbaska propaganda verujmi
B

BANENCE

pre 8 meseci

A KO KAZE DA ON IGRA U ZENITU STANDARDNO...
S

Sledi tek

pre 8 meseci

Čekajte ljudi, polako, tek je počeo scenario, još nije došlo do onog interesantnog dela kad Hvan jednog dana ne dolazi na trening već u stilu Asana pakuje kofere na gajbi, i s ogromin crnim cvikerima i lažnim brkovima hvata vezu preko južnokorejskog diplomate da beži iz Srbije prvim avionom na zapad.
V

VladaBg

pre 8 meseci

Ono sto Zvezda treba da pocne, je da prodaje i cene sezonskih karata za Jug. Glupo je da od celog stadiona, koristimo 3 tribine, a jedna nam je Partizanova tribina. Ima ljudi koji iz nekog razloga nece na Sever sa najvatrenijim navijacima, a Istok i Zapad su im skupi, i Zvezda treba da pokrije i taj segment stanovnistva, jer tu mogu da dodaju bar jos 3000 do 5000 sezonskih karata. To je neiskoriscen potencijal. Cena sezonske za Jug moze da bude za 1000 ili 2000 dinara skuplja od Severa, da ne razvodnjava Istok. Jedini je problem Veciti derbi, ali to se moze resiti da kada se igra sa FKP ona vazi i za ulazak na Severnu tribinu.
T

Trče svi

pre 8 meseci

Ma prosto bi svi hrlili na taj jug.

Sliks17

pre 8 meseci

I to je tacno. Ja npr necu na sever a nemam pare za istok i zapad!
G

GostGostuje

pre 8 meseci

Nemoj Terza , ljubi te brat … Svaki put kad izadjes sa izjavom mi dobijemo poprknu😄
E

ET-1

pre 8 meseci

Nemamo konkurenciju u srpskoj ligi, a Voždovac nas razbije kao beba zvečku. Nemoj pretjerivati za izjavama.
o

ovakvih u Italiji

pre 8 meseci

ima puno ..
7

7

pre 8 meseci

Ja se izvinjavam terzicu pre sam ga pljuvao sto Zvezda ima veliki i sve veci dug uprkos igranju lige sampiona i ne dovodjenju igraca jacih od Srnica i Njegosa Petrovica Ali sam shvatio da je to covek koji zaposljava najvise ljudi u Srbiji, pogledajte kolko samo na ovome sajtu ima botova
g

gostttttt

pre 8 meseci

Da je najbolji igrao bi u nekoj od Liga 5. A ne u Rusiji takmičarsko nebitnom prvenstvu. Prodji grupu pa pričaj, nemoj da primimo 7 komada od City a pa da vas nema, pa onda kad pobedimo Mladost sa 7+ da izlazite sa pričom kako smo najbolji.
R

Realno123

pre 8 meseci

Erakovic jedini ima evro iskustvo i to dobre utakmice iza sebe i uz pavlovica trba da igra u reprezentaciji stalno

Sliks17

pre 8 meseci

I da primimo 7 pa sta. Primaju i ostale ekipe pa sto ne bismo i mi. To nista ne menja da je volim i dalje
K

Ko bi reko cuda da se dese

pre 8 meseci

Zasto na clansku kartu kluba ne moze on-line da se kupi vise od jednog paketa?!?!
z

zavisi koju

pre 8 meseci

člansku kartu imaš ......
E

ERAK I JESTE

pre 8 meseci

Najbolji stopwr, ali mora po nalogu da igra panjlovic.
P

Pajserooo

pre 8 meseci

Ovaj se vec plasirao u grupu i za sledeću godinu!?
S

Sale1

pre 8 meseci

Razumem sve ali sto ovaj mrkela sportski i dalje ????? Covek nas zavio u crno ,da nije Marina vas bi proterali i ti i dalje njega drzis u fotelji????
p

podesen

pre 8 meseci

Mrkela je fikus,nizasta se ne pita.Dovodi igrace doktor ,a kad pogresi doveo Mrkela,kad pogodi doveo doktor i hvali se.
e

epox76

pre 8 meseci

Ček nije spomenuo sastanak u ponoć? Zamislite da običan čovek duguje ogromni novac i neko kaže to je u redu,više ne duguješ ništa. I onda sutradan taj običan čovek počne da se puva kako je finansijski mag i najsposobniji lik u univerzumu. Pritom godinama ne proda nijednog igrača za neku veću cifru(par incidenata se desilo) a svake godine sipaj na nova pojačanja. Doći.će i trenutak kada će balon od sapunice da pukne(kad tad) ,a onda će biti drž' gaće magijo!
l

ludilo mozga

pre 8 meseci

Dogodine velika četvorka Srpskog fudbala - zvezda, imt, ofk i grafičar. Čestitamo tvorziću na renesansi Srpskog fudbala!
B

Bida

pre 8 meseci

Zaboraviosi drug kokezin proleter mladost i kolubaru
B

Bida

pre 8 meseci

Pavlovic je za njega u svemu dr mr 10 milki prodat 2 puta
B

Bida

pre 8 meseci

A vozfovac xaxaxa a da tk tije rekao taj sa dlike xaxa kada teje foveo u 3 sata nocu
g

glavataner

pre 8 meseci

Najbolji je Cika Mirko Marjanovic ni on nije krsten kao ni ja
B

Bida

pre 8 meseci

Za vreme marjanovica sloba i radmilo bogdanovic vam bili u klubu brzo si zaboravi samo da besto kazes
Ž

Živke86

pre 8 meseci

@Bida Sloba? Slobu jedino što je zanimalo od sporta je da , ko i ovaj sad, pošalje čestitku u dnevniku u pola 8 kad se nešto osvoji. U klubu su nam bili Džaja i Cvele. Kakvi spin majstori sačuvaj me bože.
Z

Zvezdas.

pre 8 meseci

Ofkovac cini medvedju uslugu treneru zvezde i svim zvezdinim igracima motivise sve protiv zvezde. Njemu je samopromocija bitnija od celog kluba,tima navijaca, bezprukolozan covek
Ž

Živke86

pre 8 meseci

"bezprukolozan" hahaha oj groBari hoćete li se ikad opismeniti? Kako se samo lako prepoznajete u komentarima. Probajte sledeći put da prevedete u Google translate sa hrvatskog ili šiptarskog na srpski možda vas ne provalimo tako lako.
Z

Zvezdas.

pre 8 meseci

Ofkovac cini medvedju uslugu treneru zvezde i svim zvezdinim igracima motivise sve protiv ime,.. Njemu je samopromocija bitnija od celog kluba,tima navijaca, bezprukolozan covek
B

Bida

pre 8 meseci

Sto ga nepodate u frncusji nemacku spaniju kada je najbolji ma tisi najbolji prodaosiga bratskom klubu niko ga bije hteo a pavlovic ode iz nonako za 10 milki i oviga prodase salcburgu opet za 10 milki i igra ls vec 2 gidine xaxa smesan si tvorza
g

gost gost totalno gost

pre 8 meseci

Brate rodjeni desifruj sta si napisao
G

Gost RS

pre 8 meseci

Ovaj baksuz će nam nešto izbaksuzirati, a kad kiksnemo nema ga po 10 dana.
b

brdo

pre 8 meseci

I ti si najbolji srpski doktor
h

hgzuijklopf

pre 8 meseci

Pišii 3 boda Čuki u subotu, Terza se opet pravi pametan
p

podesen

pre 8 meseci

Matijasevic mema za to mu.., ali Vozdovac ima.
G

GosttBB

pre 8 meseci

Ljudi igrajte na kladzu kec na Čuku ili X. Zato što sutra prosipamo bodove protiv njih. Čim ovaj čovek izadje sa ovakvim komentarima i kako nas veliča a druge umanjuje mi redovno kiksamo. Isto je ovako bilo 3 dana pred Voždovac, kako imamo 5 igrača za Premijer Ligu. A onda paff, poraz od Voždovca. Kakav je to maler to u životu video nisam.
M

Maestro

pre 8 meseci

Mnogo volim Zvezdu al sam surovo realan,prvo ako pricamo o Erakovicu on sigurno nije najbolji sprski stoper Milenkovic je bolji igrac a Erakovic nije bolji ni od Srdjana Babica ni od Strahinje Pavlovica a ni od Milosa Veljkovica,kao drugo retko koji igrac iz Zvezdine skole igra neku ozbiljnu ulogu u Evropi,Racic nije mogao da igra u Valensiji,Terzic u Fiorentini,Joveljic u Frankfurtu,Ristic u Benfici,Lazetic u Milanu,Jovic u Realu i Fiorentini, Grujic malo u Portu,igra samo Ivan Ilic u Torinu...Da se klub dosta podigao,to stoji al je isto tako cinjenica da smo bacili niz vodu tri ulaska u Ligu sampiona sa Dejanom Stankovicem,ispadati tri godine zaredom od Omonije,Serifa i Makabija je veliki neuspeh,ajde jednom je moglo da se desi al tri puta je previse...Zvezda za ovaj uspeh najvise duguje Lalatovicu koji je gurnuo Grujica,Jovica,Ristica,Rajkovica za koje je uzeto preko 10 miliona,Grofu koji doveo Donalda,Le Taleka,Vijeiru i Miloju koji je doveo Bena i sa igracima kao sto su Vujadin,Zule,Srna,Gobelja,Mikic,Vukanovic,Zander uspeo dva puta da udje u LS i jednom u LE.
K

Koji bre crni Milenkovic

pre 8 meseci

Lik igra za raspalu Fiorentinu sto smo im 5 gola ko od sale dali, na svetskom prvenstvu ko mutav protiv Kameruna, ni ofsajd zamku ne ume da napravi. Nisam nikakav delija ili sta ti ja znam, i ne pljujem ga jer je bivsi igrac Partizana vec jer je panj, a najbolji nas stoper jeste Strahinja ali Pavlovic, pa onda Erakovic, a sto je najbolje oni tek treba da napreduju, njih dvojica moraju u formaciji sa 4 nazad, tj 2 stopera da nam budu prva opcija. Sto se tice Zvezde, za koju navijam svim srcem u Ligi Sampiona, zajebana je prica ova grupa, mene je najvise strah da smo podcenili Young Boys, da ne valjaju nista ne bi bili ovde, nema slabih protivnika u Ligi Sampiona, i najslabiji tim moze da iznenadi, tako da oprez, 3. mesto je realno, sve vise od toga je za divljenje.
I

Igor8888

pre 8 meseci

@Koji bre crni Milenković. Vidi se da pojma nemaš o fudbalu. Jer da imaš ne bi ovo pisao. Prvo, Milenković nije ni igrao u prvih 11 protiv Zvezde na ovoj prijateljskoj. Ušao je u drugom poluvremenu. Drugo, već 4 ili 5 godina igra u ligi koja je medju 5 najjačih na Svijetu. Ima iza sebe tri ciklusa kvalifikacija i 2 SP. Eraković igrao dvije sezone u Srbiji i sada je u Zenitu u Ruskoj ligi kojoj se prepolovio kvalitet zato što su je mnogi dobri igrači napustili. Treće, za golove protiv Kameruna on uopšte nije kriv, jeste ispalo kao da nije napravio ofsajd zamku ali svako ko poznaje fudbal zna da je uradio ispravnu stvar a da su njegovi saigrači iz odbrane pogriješili. Objasniću kako. Još u pionirima se to uči ,da kada protivnički igrač dobije loptu od svog golmana i ako je okrenut leđima prema tvom golu i ako neki tvoj igrač još vrši presing na njega onda se tvoja odbrana podiže i ide naprijed da izvrši dodatan pritisak. Ali ako protivnički igrač iz odbrane ili veznog reda primi loptu od golmana i okrenut je ka tvom golu a niko ga ne napada od tvojih saigrača i on ima kompletan pregled igre onda se tvoja odbrana povlači nazad da ne bi sjevnula kontra. E upravo se to dogodilo. Dva puta. Milenkovic je oba puta ispravno postupio, kada je vidio da njihov igrac ima loptu a okrenut je ka nasem golu i ima pregled i slobodu da uputi loptu duboko na tvoju polovinu on je po automatizmu krenuo nazad da im ne napravi prostor za kontru dok su njegovi saigraci iz odbrane krenuli naprijed i tako napravili ogroman prostor iza svojih ledja napadačima Kameruna. Ispalo je da je on kriv da je ostao poslednji a zapravo je jedini uradio pravu školsku fudbalsku stvar koja se uči u fudbalu još od početka. To se u Italiji konstantno na treningu vježba i oni to zovu Elastiko. Da su se ostala dva nasa stopera povukla unazad videci da protivnicki igrac na svojoj polovini ima loptu i pregled igre do one dvije kontre i ona dva gola ne bi ni došlo. Nego dzaba je to objašnjavati nekome ko pojma nema o fubalu u teoriji i praksi vec misli da sve zna samo zsto sto je pogledao 1000 utakmica.

Sakur

pre 8 meseci

A nije rekao pravi glavni razlog zasto dominiraju terza terza kada me je pozvao nisam mogao da odbijem ahahahhahahaha sve ostaje zapisano u istoriji koja ne moze da se obrise gumicom kao zvezdini dugovi
R

Ris

pre 8 meseci

Došao je u klub zato što su: Kokeza,Tončev,Stojadinović,Čović i Džaja bili ko rogovi u vreći. Svako je gurao na svoju stranu.
Y

YayaT

pre 8 meseci

Ne moze gumicom da se obrise ni 1991 , a ni sledeca nedelja kada igramo sa Sitijem. Prestani da se blamiras sa Shakurom, i glumis Crips, nisi iz sela izasao.
O

Od

pre 8 meseci

26 komentara,sve grobarski.Samo toliko.
d

dosta vise !

pre 8 meseci

Ucuti covece vise, mole te navijaci zvezde
c

cccc

pre 8 meseci

Sta rade ovi Covici Obradovici Terzici i slicni samo peckaju ovaj narod da se prepire i lagano nam pisaju u usta koliko para sebi u dzep stavljaju ali bitno je jesti mocni parizer od 150din...

Leonardo42

pre 8 meseci

Ni mi vama finansijski ne mozemo da pariramo ali je ljudski nadati se da mozemo da vas dobijemo!
Č

Činjenica..

pre 8 meseci

Kad je došao terza klub je bio u lošoj situaciji dug od 52 milj. Evra. Sad je klub u odličnom stanju, top je, nikada bolje a dug je 87 milj. (Apr potvrdio). KO JE OVDE LUD!??
T

Ti

pre 8 meseci

Druže.
p

podesen

pre 8 meseci

Na kraju 22g dug po apr 74.5 miliona evra.Koliko ima skupih igraca i ukupan broj igraca pod ugovorom sa ovom ls bice se na 0, ali iduce god sledi potop bez ls.
Y

Yui

pre 8 meseci

Obesmislio ligu i vise se pita od FSS i kaze nemamo konkurenciju ...zalosno

Sliks17

pre 8 meseci

Kako moze da obesmisli lugu kad Zvezda nema svog delegata u FSS?
p

podesen

pre 8 meseci

Cuti bruko, Novi Pazar poslednjih 10 min napada,Bahar izvodi napaca uvodi Spajica,bruko jedna.
p

pitanje

pre 8 meseci

moze li ovaj baksuz jednom da zacepi?
j

jadan si terzicu

pre 8 meseci

Terzic ima zadatak da motivise jsd, ovo vise nije slucajnost...
Đ

Đukin fan

pre 8 meseci

Ne treba racunati na “iznenađenje”,već klub organizovati da bude konkurentan za taj format play off!!!To ne može bez stabilnog plana i ozbiljne selekcije pojačanja plus domaća proizvodnja igrača i bez 3-5 godina kontinuiteta kvalitetnog rada!!!
B

Bzvz

pre 8 meseci

A u stranim medijima ide naslov nisu imali za struju, a posle 3 godine pobedili Liverpul, a komentari sve svaka im čast i podrška navijaćemo za vas.
T

Top Gun

pre 8 meseci

Razumite gosn Terzića. Ima interes da Eraković igra. Šifra:PROCENAT
M

Mile led

pre 8 meseci

Zato i igra u propalom zenitu
@

@@@@

pre 8 meseci

Eraković?! Ako je toliko dobar šta će u Rusiji koja ne igra Evrokupove? Nemate konkurenciju? Još od one večeri kad je Hajduk upao u klub da ga "spasi"od tipa koji je donedavno bio prvi čovek Beograda.
s

smesan si

pre 8 meseci

ovaj samog sebe slusa i laze.nema konkurenciju kad vas guraju maksimalno.evropa ce pokazati gde vam je mesto,na livadi a kad tad ce katanac doci
N

Ne

pre 8 meseci

Treba nam guranje pored ovakvog Partizana,a da vi budete šampioni,to je već bruka.Zsto što ste četvrta ekipa po kvalitetu.
S

Saturn

pre 8 meseci

Hvala Gospodinu Terzicu sto nam je omogucio da svojim vrednim i predanim radom ugostimo najbolji tim sveta !
Г

Грдне ране

pre 8 meseci

Можда Ераковић није најбољи штопер, али ја бих га опет прије гурао него ове половњаке, бар ћемо имати играча за будућност.
h

herkuleswe

pre 8 meseci

Erakovic najbolji srpski stoper? I ako sam zvezdas, terza ne zasmejavaj.
r

rupetine

pre 8 meseci

Nego ko je?
S

Saturn

pre 8 meseci

Da nije mozda bleki 5 + stoper koji je primio najvise 5+ golova 4 x za 2 godine
J

Junker

pre 8 meseci

Niko. To se ne kaze najbolji, nego najmanje los. Nasa odbrana je realno presmesna, verovatno jedna od slabijih u Evropi (ne racunam San Marino i takve). Bice bruka u Ligi nacija s obzirom na to da smo sada A grupa.
g

giop

pre 8 meseci

Kako nemate, a Vozdovac?
@

@giop

pre 8 meseci

Krivo vam kad Zvezda svaku utakmicu pobedi. Pa onda kad izgubi jednu utakmicu uhvatite se za to 2 godine. Pametniji si kad cutis buraz.
g

grobar32

pre 8 meseci

Necu ulaziti u te diskusije koje najbolji trenutno stoper srbije, ali reci da je erakovic najbolji stoper srbije je presmesno, coveku kojem je plafon prosecni zenit, da nesto vredi i da je neki jak stoper igrao bi u bvb,leipzigu,monacu,ajaxu,napoliju,milanu i u takvim jakim razvojnim klubovima itd itd.
S

Sashki85

pre 8 meseci

Pa ko od srpskih igrača igra stopera u tim navedenim klubovima?
g

grobar32

pre 8 meseci

Saskhi vljd vidis da sam tu napisao "itd,itd" znaci ima jos klubova koje tu nisam naveo i tu ne igra erakovic.

Sliks17

pre 8 meseci

Erakovix ima 20+ godina i vreme je pred njim, ako dobro radi na sebi i svom telu nista nije nemoguce. A te koje si zeleo da navedes a nisi, jedino mozda mogu da igraju protiv tih ekipa ali na soniju
K

Krupanj

pre 8 meseci

Ne čeka nas sutra učešće u LŠ nego u utorak, e moji novinari