Komentari na vest

Teška vremena na Čairu

S

Savatije

pre preko 1 godinu

Lalatoviću sledeći angažman može da bude u Zadruzi. Našao bi zajednički jezik sa Zoricom Marković i Lepim Mićom i lepo bi se uklopio u takvo društvo.
B

Boogy

pre preko 1 godinu

Kao Nišlija želim vam da ispadnete iz Lige. Postali ste odvratni. Nije ni čudo što ima tako malo publike na Čairu.
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Ovoga ti krsta Lalatovicu ispricaj nam mesto kako si bio izguran na drugo mesto 2018 godine sa istim Radnickim kad je Mazic nije video igranje Pankova na gol liniji rukom protiv Partizana.
N

Naopaki smo

pre preko 1 godinu

Bolje da su ovi stadioni koji se grade u Leskovcu, Loznici i Zaječaru za nepostojeće klubove, bolje da su izgrađeni za Radnički Niš, Radnički KG i recimo Spartak Suboticu ili Vojvodinu.
S

Sedi jedan

pre preko 1 godinu

Nije bolje
D

D.P. 007

pre preko 1 godinu

Kako seješ tako ćeš i da žanješ ! Batak i ekipa im nisu bili dobari! Preuzeo ekipi na 12.i doveo do evrope, 4.mesto. Učinak: 10 pobeda, 12 nerešenih i 6 poraza(Čuka 7 por.) U kupu,ispali od Zvezde, nesrećno na penale... Zamerka: nije igrao lep i ofanzivan fudbal, gol-razl: 31-26 ! Ili je problem sto je osoba sa vizijom, harizmom i autoritetom. Ekipa, dobro pripremljena, puna samopuzdanja stigla je do željenog cilja-Evrope !
D

Dragan 1985

pre preko 1 godinu

Umesto da se fudbalski klubovi iz velikih gradova 100 000+ stanovnika Radnicki Nis, Radnicki kragujevac, Vojvodina i Spartak bore za 3 mesto koje vodi u LK...nama TSC I Cukaricki bez navijaca i publike se bore za to trece mesto. Kod nas sela i opstine poseduju kvalitetnije igrace.
G

Gostinjo

pre preko 1 godinu

Čuka je ozbiljno organizovan privatni fudbalski klub i zato su tu gde jesu.
G

Gost78

pre preko 1 godinu

sta imas protiv sela i opstina ?
G

Gost23

pre preko 1 godinu

Pa kakve veze to ima čoveče?!? Pogledaj timove kakve imaju Čuka i TSC, pa uporedi sa pajserima iz Niša ili Subotice i Kg-a, biće ti odmah jasno zašto su bolji. Može nama da smeta što su timovi bez publike, ali dobar rad u ekipi se vidi kod Čuke i TSC-a.
R

Rubikova kocka

pre preko 1 godinu

Kad. gledam utakmice Radničkog imam utisak kao da je Nis mjesto sa 12 do 15 hiljada stanovnika 🤷‍♂️ zalosno ...Jedan Mostar ima 100 hiljada stanovnika i dva kluba uz lijepu armiju navijača!!!
i

inkognito naisus

pre preko 1 godinu

Naravno da su teška… Lalatovic priča o platama na vreme, premijama.. A to što pomoćni teren ne postoji, omladinska škola ne postoji, Čair se raspada, u celom gradu Nišu sa 200.000 stanovnika, ne postoji NI JEDAN teren sa veštačkom travom, pa se utakmice omladinaca i kadeta odlažu ili igraju po livadama van Niša, igrači prvog tima treniraju u bukvalno podmajcama za spavanje, to ne pominješ Lalate ??
m

magicni45

pre preko 1 godinu

Kako omladinska skola ne postoji,ako omladinci i kadeti igraju u mestima oko grada ????!!!!???
x

x

pre preko 1 godinu

Pravi komentar, srz celog problema, uslovi , infrastruktura za trening, omladinska skola, a ne plate i premije za polovnjake i hvalisavca koji jedino zna da komentarise sudjenje,velica bracu Tonceve, sve zna o namestanjima ali ne zeli da iznosi u javnost, ceka pravi momenat, proradio mu ego zbog drugih trenera, na sve kako drugim timovi igraju,sisteme, ko baca aut, ali jednostavno nema orkestar koji bi igrao po njegovim notama. Lalate svi te provalili, podji od sebe, vreme boravka u klubovima ti se ozbiljno skracuje
i

inkognito naisus

pre preko 1 godinu

@magicni45 Postoji, ali kao da ne postoji, svaki klubu profesionalnom rangu po propozicijama mora da ima OŠ, a naša (Radnički) se raspada, postoji bukv na papiru samo, svi organizovaniju klubovi nam uzimaju najbolji decu jos u pionirima..
l

linijas

pre preko 1 godinu

Kad je rekao da je plata na vreme mislio je na sebe
g

gostrajder

pre preko 1 godinu

Ali ladno je prelepio na prsluku grb Kragujevackog i nalepio grb Niskog Radnickog i svoje inicijale ahahahahahah
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Teska vremena prijatelju moj djavo ih odneo teska vremena prijatelju moj nisam preboleo.
Д

ДАДАД

pre preko 1 godinu

ГДЕ ГОД СЕ ПОЈАВИ ОВАЈ ''ТРЕНЕР'' ТАМО БУДУ ТЕШКА ВРЕМЕНА
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Нисте само написали да је Раднички продао два најбоља играча почетком сезоне. Што се судија тиче мислим да имају налог одозго да секу Раднички због Тончева.
L

Leka Leskovac

pre preko 1 godinu

Tako su kukali i prošle godine na sudije pa otišli u Evropu. Nie ispraše nam Tončevi mozak svima. Real sa Niša nema veze sa ovo rukovodstvo. Ja sam bio dete kad igrasmo polufinale Kupa UEFA, a sad spadosmo da nas vode ovi kladioničari i ovaj cikuzant. Radnički pravim Meraklijama!
M

Mop

pre preko 1 godinu

A zbog Lalatovića ništa!?
M

Mop

pre preko 1 godinu

Pa sto se bore za Evropu a pred istu rasprodaju pola ekipe. Radnicki je rak rana za nas koeficent vec neko vreme. Steta jer je Nis za nase uslove veliki grad ali kad te vode seljacine to tako ide.
t

tenkista

pre preko 1 godinu

Zar nije gazda Tončev naj na svetu? Mislim, koliko još treba biti naivan u zemlji u kojoj se sve zna o svakom?
m

mita i trta

pre preko 1 godinu

Ovaj se svadja sam sa si om kad se vidi u ogledalu
Г

Гостиварски

pre preko 1 godinu

Тешко време је почело месецима уназад, прво постављањем дилетанта као тренера, затим довођењем Млађовића и Толордаве као да су Рио и Видара лично. Катастрофалан прелазни рок као јасан доказ неспособности управе да воде фудбалски клуб.
m

milorad pozarevac

pre preko 1 godinu

na kog trenera mislis. Sivic je odlican trener . videlo se to i na marakani i u Nisu....
m

magnus

pre preko 1 godinu

igraci imaju deo krivice. energija i zelja su nesto sto moraju da donesu sami! ali! sve ostalo nije njihova krivica. ti igraci su limitirani. ne mogu da usvoje neke ideje, a to sto igraju za klub je krivica onog ko ih je doveo
I

Igor978

pre preko 1 godinu

Kad imaš diletanta na čelu organizacije, koji postavi još jednog diletanta na operativnoj poziciji (trener), šta drugo očekuješ...Problem uvek kreće od vrha, za loše rezultate kompanije ne mogu da budu krivi zaposleni već onaj koji ih zapošljava i organizuje...
r

ranGo

pre preko 1 godinu

Тачно тако мада овде тренер има мање кривице зато што он није "запошљавао раднике"