Teško će Bešiktaš do Prijovića

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.01.20. | 13:12

Previše je to novca čak i za Turke

Koketiranje između Aleksandra Prijovića i Bešiktaša je trajalo i prethodnih dana, ali je pitanje da li će se nastaviti. Došlo se do tačke posle koje nema pregovora, već samo konkretan odgovor: da ili ne.

Kako pišu turski mediji, Prijovićev menadžer Filip Lesnjevski je bio pre dva dana gost čelnika Bešiktaša u Istanbulu. U pitanju je bio radni sastanak sa temom kako srpskog fudbalera dovesti iz Al Itihada u tabor crno-belih sa Bosfora.

Izabrane vesti

I ako je suditi po izveštajima, situacija nije dobra po Bešiktaš. Najpre, Lesnjevski je objasnio da Al Itihad nema nameru da pusti Prijovića čak ni na pozajmicu bez adekvatnog obeštećenja, a ono nije malo. Preskupo Arapi plaćaju srpskog napadača da bi ga se tek tako, za neku siću odrekli.

Drugo, Bešiktaš bi morao i da preuzme deo Prijovićeve plate, koja takođe nije mala u Al Itihadu. Navodno, Turci bi morali samo za pola godine pozajmice da isplate Aleksandru 1.500.000 evra. A, to je i njima previše.

Dve strane su se rastale uz dogovor da se kontakti nastave, da proba da se nađe neko bolje rešenje, ali kako vreme odmiče, sve je manje izvesno da će Prijović ove zime preći u neki drugi klub. A, pominje se da je zainteresovan PAOK i neimenovani ruski prvoligaš.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara