(©Reuters)
(©Reuters)

Teško ostvarivi snovi Rome: Ikardi umesto Džeka

Vreme čitanja: 2min | čet. 28.01.21. | 13:29

Rimljani u završnici prelaznog roka traže opciju za skrajnutog napadača

Nesuglasice Edina Džeka sa trenerom Paulom Fonsekom udarna su tema u Rimu prethodnih dana, ali i razlog zbog kojeg se sve učestalije iskusni napadač dovodi u vezu sa brojnim klubovima širom Evrope.

Nedisciplina napadača nadovezala se na probleme usled poraza od Lacija (3:0) i eliminacije u Kupu Italije od Specije, a posledica disciplinskih mera italijanskog kluba jeste da je Džeko završio na transfer listi i da trenira odvojeno od saigrača.

Izabrane vesti

Interesovanje za reprezentativca Bosne i Hercegovine pokazali su brojni klubovi šireom Evrope. Našao se na listi želja Vest Hema i Evertona, nuđen je Sitiju i Čelsiju, pažnju je skrenuo i na Apeninima gde su još ranije oko na njega bacili Inter i Juventus... Ipak razrešenje statusa napadača još je na dugom štapu, a jedna od opcija je odlazak u Pariz piše Kalčomerkato.

Kako tvrde italijanski mediji, Roma je zainteresovana da sa Pari Sen Žermenom obavi svojevrstan trejd u kojem bi Džeko napustio italijansku prestonicu na šest meseci, dok bi u suprotnom smeru krenuo Mauro Ikardi na isti vremenski period. U prilog rimskom klubu ide činjenica da Argentinac na Parku prinčeva ne dobija željenu minutažu i da bi u redovima vučice imao priliku da stekne kontinuitet.

Ipak malo je realno da će francuski gigant prihvatiti ideju o šestomesečnoj razmeni napadača s obzirom na značajnu razliku u godinama, ali i na činjenicu da se Ikardi nada da će kod Poketina uspeti da stekne više poverenja nego što je to bio slučaj kod Tuhela. Takođe, otežavajuću okolnost predstavlja trka sa vremenom s obzirom na to da prelazni rok ulazi u samu završnicu.


tagovi

transferiEdin DžekoMauro IkardiPari Sen Žermen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara