Teo Ernandez (Foto: AFP)
Teo Ernandez (Foto: AFP)

Teu Ernandezu preti kazna zbog vređanja sudije na društvenim mrežama

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.03.21. | 15:01

Tužilaštvo Italijanske fudbalske federacije otvorilo slučaj protiv Francuza zbog objave na Instagramu

Utakmica sa Napolijem u prošlom kolu mogla bi skupo da košta Milan u nastavku sezone. Ne samo zbog poraza kojim im se ekipa Đenara Gatuza približila na šest bodova zaostatka uz meč manje, već jer su zbog neprimerenih reakcija na suđenje na pomenutom meču kažnjeni Ante Rebić i Đanluiđi Donaruma. Hrvatski napadač sa dve utakmice suspenzije zbog vređanja glavnog arbitra, dok će čuvar mreže Rosonera zbog uvreda upućenih ka klupi Napolitanaca morati da plati 10.000 evra.

No, ni tu nije kraj. Posledice bi mogao da snosi i Teo Ernandez. Naime, francuski fudbaler je nakon utakmice sa Napolijem bio besan na sudiju, jer ni posle pregledanja VAR snimka nije dosudio penal za Milan zbog faula Bakajokoa upravo nad njim, te je na društvenoj mreži Instagram objavio sliku glavnog sudije Fabricija Paskve iznad koje je postavio nekoliko emotikona koji povraćaju.

Izabrane vesti

Slika je nakratko bila vidljiva, Ernandez je ubrzo obrisao, ali je već bilo kasno, pošto se munjevito proširila društvenim mrežama. Juče je delovalo da će se Teo izvući, pošto ga je Sportski sud pomilovao, međutim, italijanski mediji pišu da je danas tužilaštvo Italijanske fudbalske federacije otvorilo slučaj protiv Ernandeza, pa bi jedan od najboljih fudbalera Milana mogao da bude kažnjen, bilo novčano ili u vidu suspenzije.

(1,72) PSŽ (3,60) Lil (5,10)

Podsetimo, Nejmar je zbog identičnog slučaja 2019. godine kažnjen od strane Uefe na tri utakmice suspenzije, a to je ono što Stefanu Pioliju najmanje treba dok pokušava da se vrati u trku za "skudeto" i još bitnije sačuva mesto u Ligi šampiona.

--------------------------------------

*Mozzart je spremio veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrovane igrače. Informišite se o detajima OVDE.


tagovi

Serija AMilanTeo Ernandez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara