Tevezov buran dan: Pao u nesvest i rasekao glavu, pa vodio ekipu do ubedljive pobede (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.10.23. | 03:58

Independijente savladao Barakas (3:0) u utakmici koja je imala nesvakidašnju uvertiru

Prilično buran dan u redovima Independijentea završen je velikim slavljem i ubedljivom pobedom protiv Barakasa, kojom se sastav iz Aveljanede probio na prvo mesto Grupe A argentinskog Liga kupa – 3:0 (2:0).

Danas su na argentinskim portalima osvanule vesti da su nesrećni događaji zadesili trenera domaćina Karlosa Teveza i mladog prvotimca Tomsa Poca. Tevez je doživeo nezgodu kod kuće, tako što se onesvestio u svojoj kući i udario glavom u predelu leve obrve. Zadobio je duboku posekotinu, zbog koje je zaradio unutrašnje i spoljne šavove. Nije ga bilo na treningu pred meč, ali ga to nije sputalo da vodi ekipu u večerašnjem meču. Poco je doživeo saobraćajnu nezgodu dok se vraćao sa utakmice mladog tima, na kojem je postigao i gol, ali srećom nije bilo ozbiljnijih posledica.

Izabrane vesti

Independijente je večerašnji meč rešio praktično već u prvom poluvremenu i to u rasponu od devet minuta. Prvo je Matijas Himenez tresao gostiujuću mrežu u 27. minutu, na asistenciju Mansuelja iz kornera, dok je u 36. minutu pogodio i Lukas Gonzales. Konačan rezultat postavio je Brajan Martinez na isteku časa igre.

Sastav Karlosa Teveza se probio na prvo mesto, sa dva boda više od River Plejta, ali i utakmicom više. U narednom kolu, 26. oktobra, očekuje nas upravo derbi dva prvoplasirana tima na Munomentalu.



tagovi

Karlos TevezIndependijente

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara