Komentari na vest

Težak skandal u Alkmaru: Policija pendrecima na čelnike Legije, Pankov i Žozue privedeni (VIDEO)!

5

5/4

pre 7 meseci

Bio sam na licu mesta pa ko hoce neka veruje ..a ko nece,neka veruje opet .Prvo :bilo je po 15-ak policajaca (pre pocetka ) na sve tri strane stadiona...drugo: dan ranije kad su stigli poljski navijaci obijene su dve zlatare u pustoj ulici (snimci pokazuju da su bili maskirani u bojama poljske zastave)...trece:razbijeno u paramparcad 3 neprobojna stakla na izlozima..,;:. 8.8 % bruto domaceg proizvoda i cetvrto najbitnije:kad polozis ispit nije samo : PALI I TERAJ
D

Druže

pre 7 meseci

Opljačkati zlataru, i nositi svoju zastavu. To ni najveći kreten ne bi uradio. A još znaju da su Poljaci u gradu. To može samo biti, da vodi na krivi trag i ništa drugo. Dođe npr. Zvezda ili Partizan, na gostovanje, i idemo opljačkati zlataru i obučemo srpsku zastavu, u ovu tvoju teoriju ni bog ne veruje.
D

Daki...

pre 7 meseci

upoznao sam gomilu poljaka za zivota i mogu reci da su odvratan narod, kurcevit a kad dobiju po nosu placu na sva usta...siguran sam da nisu dobili pendrek i privodjenje bez razloga...za Pankova sta reci,decko misli da svuda moze kao dok je bio u zvezdi,sve na silu i kako hoces...
m

ma bravo....

pre 7 meseci

bio si na licu mesta pa ti to daje za pravo da ovo pišeš?
P

Pojma

pre 7 meseci

Ti nemaš, poljaci su ok narod. Uvek će ti pomoći, znam ih dobro. Ako si naleteo na nekog lošeg, pa u svakom narodu ima govana.Kakvih sam ja govana video sa prostora bivše juge, na tom zapadu. Daleko im lepa kuća. Zato mi je drago, što su i otišli preko. A dosta ih je bilo iz Srbije. Zato ne pljujte po nikom.
R

Realno_

pre 7 meseci

Uopste nisi u pravu u svemu sto si napisao. Da ti ne objasnjavam sad da sam ziveo u Poljskoj i da imam puno prijatelja tamo. Jedan dobar narod koji pre svega voli Srbe!
@

@realno

pre 7 meseci

Jesam li u pravu, da non stop viču kurva. Sasvim ok narod, i baš vole Srbe. Uostalom imate snimke sa utakmica, gde viču Kosovo je Srbija. Oni jadni misle da su deo zapada, a nikad to neće biti, samo su jedna radna snaga na tom j..... m zapadu. Kao i svi ostali, koje smatraju slovenima.
b

budvanin

pre 7 meseci

Koliko pratim sa holandskim navijacima vazda neki problem i kad gostuju nedje uvjek divljaju, Rim su bili demolirali i svud dje se pojave i vise su neotesani nego ovi na Balkan i Poljski. Valjda i drotovima dojadilo vise pa krpe koga stignu i bez razloga.
P

Poljaci

pre 7 meseci

Su legende, kurva, kurva, pa samo kurva. Svaka druga reč. Živeo sam sa njima, piju votku ko vodu. Ali su svi bili ok likovi.
H

Hames

pre 7 meseci

NIsam ni sumnjao da se brat Pankov prvi zaleteo na muriju
#

#p

pre 7 meseci

Valjda neće Pankova u hag da pošalju
m

milo123

pre 7 meseci

"Evropska Unija, da sto ti je jadan...."
U

UEFA MAFIJA

pre 7 meseci

Poruka navijača Aek a iz Atine KOSOVO JE ALBANIJA nije okrenuta protiv nas. Plan je videti da li će UEFA kaznjavati i za takve poruke kao što kaznjavaju za KOSOVO JE SRBIJA.
T

To

pre 7 meseci

Su albanci okačili sigurno, ima ih u Atini koliko hoćeš. To rade po čitavoj evropi. A baš i mene zanima, da li će ih kazniti.
p

popesku

pre 7 meseci

Ajde na bilo kojoj navijackoj tribini probaj okaci tek tako nesto bez da se pitaju glavni da vidimo kako cea proci...
p

popesku

pre 7 meseci

Tesko je priznati ali bar 30% Grcke vise voli Albance nego nas Srbe nazalost, mi ih velicamo ali tako je, kako je. U Grckoj imas silne albance...
m

mikac678

pre 7 meseci

Šouuu kako Poljaci cvrče i kukaju gore nego mi, kako ih zapad ne voli i ne poštuje 🤣🤣🤣 Kažu ne smeju ništa migrantima ali zato po nama
g

gost _007

pre 7 meseci

Imao sam priliku da prisustvujem sinocnjoj utakmici posto zivim u Alkmaru i mogu reci da odvratnijih navijaca u zivotu nisam vidio.Ovo su huligani a ne navijaci!Ne verujem da niko od njih zna ni kako se utakmica zavrsila,niti ih to zanima. Odmah na ulazu na stadion su bez ikakvog razloga napali policiju.Sto je najgore tu agresiju prenose na svoje igrace.Ovaj nas Pankov valjda htio da ih brani,da bi im se dodvorio,posto fudbal i ne zna da igra😀.
b

bgcz

pre 7 meseci

videli smo gospodu iz amsterdama prethodnih 10 dana. Svako kolo u Holandiji bar jedna utakmica bude prekinuta zbog navijaca.
R

Rasputin

pre 7 meseci

Gledao si ti tekmu ali preko TV… Najj da puste igraci i strucni stab ove pandure da ih tuku… Ako su navijaci pravili haos zna se sta se radi sa njima, ispraznis tribinu, pohapsis par komada i cao djaci… A ne da mlatis igrace, predsednika i ostala sluzbena lica…
b

bbbbbb

pre 7 meseci

S obzirom da obojica zivimo u Holandiji onda mogu reci da se Holandjani boje Poljaka i da su vjerojatno drotovi pretjerali iz straha jer na ulicama ih Poljaci tuku kad im se hoce. Nizozemci su prevelike pizzzzzdare nasprem Poljaka pa sila jedino radi
P

Partymaker

pre 7 meseci

Baš me zanima šta će dalje biti po pitanju kazni itd...
v

veseljaci

pre 7 meseci

Bice im veselo u Poljskoj.
s

sjdj

pre 7 meseci

Nece jer ce realno biti mnogo policije... Pa nisu ovi Holandjani neki iz Tunguzije da nasednu tek tako.
V

Voždovac

pre 7 meseci

Da se ovo desilo u Srbiji, i klubovi i reprezentacija bi bili izbačeni iz svih evropskih takmičenja na 5 god. Ovako će biti par "oštrih" saopštenja i to je to.
J

Još

pre 7 meseci

Jedan u nizu, incidenata sa holanđanima, izgleda da baš preteruju sa supstancama.
J

Jos 1

pre 7 meseci

Kakav incident sa Holandjanima?!Holandski navijaci nisu ni ucestvovali u incidentu!!Ovde se radi o sukobu Poljskih huligana sa policijom.Pankov i jos jedan igrac Legije su napali coveka iz obezbedjenja posle utakmice!!Nije druze to Srbija pa da radi ko sta hoce.
g

gro

pre 7 meseci

deri poljake
П

ПИЧКЕ ПАНДУРСКЕ

pre 7 meseci

Брат Панков!
J

Jova1246

pre 7 meseci

Naravno da ce nece biti ozbiljne kazne! Navijavi Legike stalno prozivaju uefu, mozda je ovo cak i namerno odradjeno!
F

FM

pre 7 meseci

Koliko su maloumni ovi holandjani… kuku sta ce im raditi u Poljskoj u drugoj utakmici.
r

realannn

pre 7 meseci

Nista... Veruj mi, bice puno policije tako da dzabe i 100.000 huligana Legije
p

paaaa

pre 7 meseci

zato sto su to poljaci i sa legijom uvek problemi neki,sa navijacima...tako da nista od toga...da su tako pendrecili engleze,to bi bio haos....izbacili bi tacno sve holandske klubove na 5 godina xD
P

Pa

pre 7 meseci

Ti isti navijači su napali engleze, navijače vest hema, na istom ovom mestu. Slabo pamtiš. To je bilo nedavno.
k

kazemmmm

pre 7 meseci

da su pendrecili igrace i presednika nekog engleskog kluba,a navijace nije problem...pendrecense svi koji nisu dobriiii
@

@kažemmm

pre 7 meseci

Da mi napadnemo navijače nekog engleskog kluba, na stadionu. Pa bi video kakva bi kazna bila.
g

goksiii

pre 7 meseci

Dođite u Begeš, da vas arhitekti i pravnici iz Alkatraza prebiju 😂😂

CrniGrobar

pre 7 meseci

Steta sto se desilo ovo celnicima Legije, trebalo bi Partizanovim(zasluzeno). Ali izgleda nece ih motika. Obasjace sunce iznad Humske ulice ponovo grobari moji. KEEP CALM AND LOVE PARTIZAN
b

brrrrrr

pre 7 meseci

Hahahhahahhaahh,tako jeeee,izdržite još par godina do penzije!
П

ПОЗИВ

pre 7 meseci

Гамад. Дођите на Балкан да вас изуништавамо са све пандурима.
V

Vuk 981

pre 7 meseci

Na Balkan? Gde tačno, u Albaniju, Kosovo...
P

PD

pre 7 meseci

Evo doćiće, pročitali tvoj komentar
v

vazi

pre 7 meseci

Bili batice i utrpali vam 5.
P

Pejnt

pre 7 meseci

sta je ovo kakav je ovo lom
f

fontana98

pre 7 meseci

bas me zivo zanima sta ce uefa da uradi povodom ovoga. Da smo mi u pitanju, vec bi nas uveliko bombardovali
S

Srdjan88

pre 7 meseci

Pa meni djeluje da je ovdje zakazala holandska policija. Sta je ovdje problem Alkmara? Sta oni mogu tu, nisu ih tukli navijaci Alkamra vec policija. Ocito su neke tenzije na navijackoj sceni u holandiji pa je policija tamo izgubila kompas.