Džastinova povreda protiv Brentforda (Reuters)
Džastinova povreda protiv Brentforda (Reuters)

Ti malerozni bekovi Lestera: Kraj sezone za Džastina

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.02.21. | 18:03

Rodžers potvrdio da će 22-godišnjak morati na opreaciju ligamenata kolena

Problemi Brendana Rodžersa sa bekovima se nastavljaju. Rikardo Pereira je zbog povrede bio neupotrebljiv tokom prvih 17 rundi, Timoti Kastanj iz istog razloga propustio otprilike polovinu utakmica. Džejms Džastin je od uvodne runde Premijer lige iskoristio nedaće konkurencije, nametnuo se kao sjajno rešenje koje po potrebi pokriva i levu i desnu stranu, ali Brendan Rodžers je danas potvrdio da je sezona za 22-godišnjaka završena.

Izabrane vesti

“Igrao je na više pozicija. Gde god bih mu rekao da igra, on bi se prilagodio i pružio predstavu za minimum ocenu osam na skali do deset. Razvijao se u igrača vrhunske klase“, razočaran je bio Rodžers.

Njega je u utkamici FA Kupa protiv Brajtona u 75. Minutu zamenio Kristijan Fuks, a dalje analize pokazale su da je reč o povredi ligamenata kolena zbog kojih će Džastin morati na operaciju. Partije koje je talentovani fudbaler prikazivao od starta sezone odigravši svaki minut u Premijer ligi, pokrenule lavinu priča da bi uskoro Geret Sutgejt mogao da mu da šansu za debi u dresu engleske reprezentacije.

20.45: (2,70) LEVEN (3,30) KORTRAJK (2,60)

Nažalost, na premijeru za Gordi Albion moraće da čeka minimum nekoliko meseci. Podsetimo, u Premijer ligi ove sezone upisao je 23 nastupa, a pošlo mu je za rukom da postigne i namesti po dva gola.


tagovi

LesterDžejms Džastin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara