"Ti šutiraj, ja braniti neću"
"Ti šutiraj, ja braniti neću"

Ti protiv nas penal - mi tebe na ignor (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.02.17. | 10:46

Više nego čudne scene na utakmici vijetnamskog fudbalskog šampionata

Ti šutiraj, ja braniti nećuNemali broj puta na našim fudbalskim terenima viđali smo često agresivne i nepristojne proteste igrača pošto sudija dosudi penal. Naravno, uvek se žale "oštećeni", bili u pravu ili ne. A uglavnom nisu upravu, već dozvoljavaju sebi previše. Ali za junake ovog teksta, fubalere Ho Ši Mina moramo ipak priznati da su u pravu, barem što se tiče stava da ih je sudija "pokrao". Međutim, ono što se kasnije događalo, zaista je neviđeno i može se reći da podseća na meč pionira, a ne dva kluba prve lige Vijetanama.

Naime, sudija je juče na meču 6. kola imeđu Ho Ši Mina i gostujućeg Long Ana dosudio zaista smešan jedanaesterac i to u poslednjem minutu meča pri rezultatu 2:2. Šokirani, ali očigledno i uvređeni igrači i klupa gostiju odmah su krenuli sa protestima, istina na približno agresivnim kao što se po Srbiji viđa kada je slična situacija. Arbitar ih, naravno nije uvažio i tada je krenuo novi vid protesta, Gandijevskog tipa. A to je nenasilje, ali i ignorisanje, sve ne bi li se što više ponizio grešni arbitar, ali i protivnik.

Izabrane vesti

Prvi je krenuo golman Long Ana okrenuvši leđa pri "branjenju" penala, a nastavljeno je ignorisanjem i ismevanjem i utakmice i sudije u preostalim minutima igre. Na kraju je bilo 5:2 za domaćina iz najvećeg grada ove komunističke države iz jugoistočne Azije. Uostalom, pogledajte sami sigurno ćete se nasmejati.

(foto: Youtube printscreen)


tagovi

Vijetnamsudija mazic

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara