Komentari na vest

Tiram brani Pirla: Potrebno mu je vreme da postane sjajan trener, Zidan je bio asistent Ančelotiju i Murinju

J

Juventino10

pre oko 3 godine

To se kaze pirlo je glup sto je odlucio da bude trener bez dana iskustva, a anjeli jos gluplji

Mr 007

pre oko 3 godine

Juventus mi je oduvek bio antipatican klub,cak iako mi je Ronaldo omiljeni fudbaler,moje misljenje o njima je ostalo isto.Ipak cu biti objektivan.Imali su Alegrija i Kontea,dva najbolja italijanska trenera,ali su uspeli da oteraju obojicu i na kraju doveli amatera (zanemarimo igracku karijeru,jer je potpuno drugacije biti igrac i trener).Za Kontea mogu da ih razumem,jer iako je sjajan,izgleda kao naporan trener sa ogromnim egom. Alegri je takodje vrhunski strucnjak,ali i veliki gospodin,tako da je svadja sa njim i njegovo proterivanja sramotan potez i sad im se sve vraca po zasluzi.Takodje smatram da je ogromna greska Pirla,naravno ako zanemarimo njegovo amatersko vodjenje ekipe,trejd Pjanica za Artura.Pjanic je godinama bio mozak Juventusa,organizator svih akcija na terenu i ti uradis trampu za mladog igraca koji nista u Barsi nije pokazao. U Barsi Pjanic nije uspeo,jer od odlaska Inijeste i Cavija,lopta uvek mora biti samo kod Mesija.Igra Mesi fantasticno i dalje,ali Barsi plej pored njega nije potreban.
G

Gost1312

pre oko 3 godine

Svaka cast na komentaru, potpisujem sve.
R

Realannn

pre oko 3 godine

Koliko vidim samo se penaldijani zale a zna se ko je problem u juveu
.

...17

pre oko 3 godine

Dobii (trenersku) sansu zivota,da predvodi prakticno kao pocetnik lidera iz jedne lige.Nije ju iskoristio i bojim se da jenjegova ozb trenerska karijeravec gotova.Jer uvek ce ostati upamcen kao trener koji je posle skoro deceniju izgubio titulu.Malo ko ce se secati kakav je tim imao vec upravo ovo sto sam naveo.Ali ocigledno da nesto ima kada je uprava mu dozvolila da preuzme dirigentsku palicu takvog kluba.
V

Vart

pre oko 3 godine

Ma da, kako da ne. Neka mu daju jedno pet godina jer to je "proces". Juventusu ako je stalo do kluba treba Pirlu odmah da uruči otkaz. Čovek je pokazao da ne zna da trenira, da mu nije Ronalda od 36 godina bio bi ispod Rome. Porodica Anjeli se mnogo ogresila kada je smenila Sariija, ali ovo sa Pirlom je potpuno neuspeli neozbiljni eksperiment.