To be continued: Salcburgova sedma titula u nizu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 28.06.20. | 20:23

Posle trijumfa nad Hartbergom Bikovi overili još jednu titulu – 3:0

U jednom trenutku je bilo vruće, čak je mirisalo da će LASK iz Linca stati na put dominaciji Red Bul Salcburga. Posebno što je tim Džesija Marša patio posle odlaska Halanda. Međutim, brzo su stvar došli na svoje mesto kada je reč o austrijskom fudbalu. Suviše je Red Bul bolji od konkurencije da bi dozvolio iznenađenje velikih razmera, bilo je potrebno samo da se tim namesti posle brojnih prodaja.

I namestio. Posle pauze, izazvane pandemijom virusa korona, Red B ul je delovao zastršajuće. Onako, kako je radio godinama, Salcburg je poništavao rivale u Austriji. Napravio je Džesi Marš napadačku mašinu koja nije umela da stane. Danšnjim trijumfom nad Hartbergom Red Bul je stigao do sedme titule u nizu – 3:0

Izabrane vesti

Kada se tome doda osvojeni Kup, zatim odlična izdanja u Ligi šampiona, jasno je da u Mocartovom Gradu moraju da budu zadovoljni. Do nedostižnih 11 bodova prednosti Red Bul Salcburg je došao na karakterističan način, laganim trijumfom. Dileme protiv Hartberga nije ni bilo. Možda jeste do 45. minuta kada je Brazilac Ramaljo odlično skočio posle ubacivanja Soboslaja i doveo domaćina u vođstvo.

Za 15 minuta drugog poluvremena videli smo dva gola. Prvo je pogodio Hvanga, da bi odličnu sezonu krunisao Patson Daka. I pokazao da bi u novoj evropskoj sezoni Red Bul mogao da bude ozbiljna kost u grlu najjačih evropskih klubova. 




tagovi

Red Bul SalcburgPatson Daka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara