Mario Baloteli (© AFP)
Mario Baloteli (© AFP)

To bi mu bilo najbolje: Baloteliju ponuđeno da ostane u Seriji A

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.09.20. | 20:52

Iskusni napadač i dalje bez kluba, ali...

Zalupio mu je vrata Masimo Čelino, iako je želeo da ostane u Breši. Zvao ga je Dan Petresku u Kluž, stizali su pozivi i iz arapskog sveta, ali Mariju Baloteliju se još igra fudbal u Seriji A i ako se realizuje najava iz Italije možda mu se želja i ispuni.

Njegov agent Mino Rajola ponudio je kontroverznog napadača Đenovi. Što možda na prvi pogled jeste degradacija, imajući u vidu biografiju, ali sa Čizme stiže informacija da je direktor Grifona, Danijela Fađano, spreman da rizikuje i prihvati 30-godišnjeg golgetera u svoje jato.

Izabrane vesti

Gazeta izveštava da u Đenovi razmišljaju da Balotelija vežu jednogodišnjim ugovorom, ako se pokaže (čitaj: ako bude davao golove, a ne bude pravi probleme) da produže saradnju na još 12 meseci. Trener Rolando Maran trenutno na raspolaganju od špiceva ima veterana Gorana Pandeva i iskusnog Matiju Destra, rezerve su mladi Džoel Asoro, Klaudio Spineli i Raul Asensio. Baloteli bi se, utisak je, savršeno uklopio.

Posebno što na ime plate ne bi zahteva više od 1.500.000 evra, koliko je zarađivao u Breši. To je novac koji Đenova može da ponudi nekadašnjem članu Intera, Mančester Sitija, Milana, Liverpula, Nice i Marselja.



tagovi

Mario BaloteliLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara