To je to! Sančo ponovo liči na sebe i Dortmund hoće da ga zadrži; trampa najrealnija opcija (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 14.03.24. | 18:54

Mančester naciljao napadača Borusije...

Skinuo je nekoliko kilograma, vratio prepoznatljivu brzinu, okretan je skoro kao u prvom mandatu na Vestfalenu, lopta je napokon počela da ga sluša, driblinzi su ponovo njegovo najjače odružje. Sve u svemu, Džejdon Sančo (23) opet poseduje onu atrakciju koja je opčinila publiku širom sveta i obezbedila mu astronomski transfer u Mančester Junajted (85.000.000).

Gol protiv PSV-a koji je Borusiji otvorio vrata četvrtfinala Lige šampiona samo je kruna svega što je do sada uradio od povratka u Dortmund. I izgleda da je ovih nekoliko nedelja bilo dovoljno da šefovi Milionera odluče: Da, želimo Sanča nazad!

Izabrane vesti

Mančester Junajted krenuo je s ogromnim otkupnim ciframa, međutim sva je prilika da će morati da se urazumi ukoliko želi da se definitivno reši kontroverznog ofanzivca, bez obzita što je ovaj počeo da 'cveta' u klubu koji ga je proslavio.

Kako piše Bild, adut Borusije u pregovorima sa Junajtedom biće Donjel Malen, kog Đavoli žele, a čija je vrednost procenjena na 35.000.000 evra. Sančo tržišno staje manje (survao se sa svega 25.000.000), ali Mančester će pokušati da izvuče 40.000.000 za njegov otkup i tako povrati makar polovinu uloženog novca.

Ukoliko bi došlo do razmene jasno da bi Borusija morala eventualno da doplati neki 'minimalac' i da ponovo ima u svom vkasništvu igrača koji je ponovo vrlo lako osvojio armiju navijača u Dortmundu.

"Što više igra, Džejdon je sve bolji i bolji. Bio je neverovatan protiv PSV-a, nadahnut u živahan. On na poseban način obogaćuje našu igru", izjavio je sportski direktor Sebastijan Keln, ne želeleći da otkriva da li su počeli pregovori sa Mančesterom oko otkupa.

Sančo je od povratka u Borusiju odigrao 10 utakmica, postigao dva i namestio dva gola. Na terenu je proveo blizu 650 minuta.


tagovi

Džejdon SančoDonjel MalenLetnji prelazni rok 2024

Obaveštavaj me

Man. Junajted
Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara