Komentari na vest

Tod Boli kao klinac kad se zaigra na “Menadžeru“, samo što ne može da restartuje Čelsijev fijasko

d

dapitamsamo

pre preko 1 godinu

hoce li se stati na putom ovom unlimited trosenju? covek ce sad dati za feliksa 18 miliona kazu svi mediji, dokle ide ovo?
M

Milos25

pre preko 1 godinu

Pohvale za tekst
G

Gostbaster

pre preko 1 godinu

Dobar tekst Stojkoviću

JamesBond

pre preko 1 godinu

Poter pravio skromne rezultate sa Brajtonom?Ljudi bili 9. u ligi!!!Sta je trebalo, da udje u Ligu sampiona?
G

Gostbaster

pre preko 1 godinu

Skromno. Tamo je svaki rezultat osim ispadanja bio premija. Ovde ima presiju da ostvari plasman u top 4. I to je za njega neostvarivo
e

esex

pre preko 1 godinu

Nikada u zivotu nisam vracao nazad karijeru u menadzeru a igram ga 20 godina..mozda je razlog sto uvek vodim nekadasnje velikane a danas drugoligase.trenutno vodim dinamo drezden i deseti sam u bundesligi..a ovo u vezi celzija je samo pranje para jer nije ovaj dzaba milijarder i zna sta radi,a rezultati kakvi su,takvi su..jbse njemu za rezulzate i navijace.
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Како переш паре свега ти кад купиш играча бека нпр за 65м ??? Није то зграда па ћеш да продаш станове и вратиш уложено...
A

Aleksejko

pre preko 1 godinu

To sto ti misliš da je pranje para je običan legalan posao.
G

Gaizka

pre preko 1 godinu

Čelzi je postao retko ružan klub za gledanje, sa bezličnim igračima, neharizmatičnim trenerom i očajnom igrom.. Možda mogu ponovo da se vrate u top4 kao prošle sezone ali prilično sam siguran da ovu ekipu mogu da gledaju samo njihovi navijači i niko više.
G

Gostima

pre preko 1 godinu

Celzi je prvi počeo da se razbacuje bas za vrijeme Abramoviča on je prvi tajkun koji je uletio u fudbal i bas se glupirao dok nije došao Murinjo pa posle Marina Granovskaja i Emenalo sportski direktor bas se onako rasipao onda promijenio je 10 trenera za 15 godina ali imao je rezultate jer je imao ko da ga savetuje ovoga dojabolu nema ko,smijenio je Čeha ne bi me čudilo da mu neki algoritam bira pojačanja...Ima malo i do povreda imaju ih trenutno 9-10,ali pojačanja Tuhelova tipa Obamejang,Sterling,Kukurelja niko to ne pominje svi napadaju Potera kao da je on birao igrače sad mu dovode neku decu mislim da je on ok trener...Desava se Celziju isto sto i Sitiju posle Pelegrinija star i tim bez kvaliteta je ostavio Gvardioli,jedva je te prve godine usao u LŠ,isti slučaj sa Fergusonom kad je odlazio,problem je sto treba sistem Siti sad kupuje ono sto mu treba ne gomila i retko pravi greske
M

MUFC 23MJ

pre preko 1 godinu

Tako je ,laze svako ko kaze da nije restartovao igricu i krenuo od pocetka ,stavise mnogo puta sam morao to da uradim . Prokleti menadzer tolika je navlakusa ,ne mozes da ga ne igras ali ne trpis neuspeh ,ne znam kako da vam objasnim jedina igrica koja me tera da razbijem kompijuter,zelis po svaku cenu da budes dobar ..ludoo burazeruuu. A sto se teme tice ,Celzi ga je ugasio do leta mrak ,ako se pomere do 5 tog,6 tog mesta uspeh
g

gaizka

pre preko 1 godinu

Godinama igrao tako dok nisam provalio koliko je lepše bez vraćanja. Više se obradujes uspehu a i nemas osecaj krivice. Ali sam u međuvremenu počeo da krećem save nezaposlen pa dokle stignem, tako da mi je savršeno svejedno hoću li dobiti otkaz ili ne 😁 trenutno sam u Čileu, Kolo Kolo, titula je tu ali redovno me bambusaju u Libertadoresu. Stigao jednom do polufinala i tu me zgazila Boka, ponudi mi ugovor River, to odbijem jer sam hteo da ispoštujem još jednu godinu ugovora ( a i ponadao se da ću možda osvojiti taj Libertadores sa Kolo Kolom), medjutim ispadnem odmah posle grupne faze od brazilske Bahije 1:1 0:0 na gol u gostima.. sad ističe ugovor i idem dalje 😁 cilj je da se zabode neka Argentina ili Brazil, tu je lova i mogućnost da se uzme Libertadores. Igrica dobija potpuno drugi dimenziju kad kreces nezaposlen i kad ne radiš save-load, napraviš sebe sa krš ocenama i igraš dok ne izadje novi FM 🤣
G

Gost1235

pre preko 1 godinu

Bravo za tekst!
S

Srecko Sojic

pre preko 1 godinu

Celsi mora da se pojaca. Treba im zamena za Jamesa a to treba biti brzonogi desni bek/krilo (zavisi jel se igra 4-2-3-1 ili 3-4-3) ja bi pokusao sa A.Traore jer Poter zeli igrat 3-4-3 a on je dobar za rotaciju plus istice mu ugovor za 6 meseci. Treba isto tako spic „razbijac“ mislim da od svih „dostupni“ najbolja bi opcija bio Ikardi. Mislim da nebi bilo problema da ga se dovede. Za sredinu ako ide Zorzinjo onda je legitimni naslednik Neves iz Vulvsa ili Rajs iz W.Hema. Najveca goruca pozicija za Celsi je desno krilo ali koje je levonogo tipa Dijabi iz Leverkusena. Umesto da se bazira na trenutacni uspeh Boli dovodi samo igrace za buducnost.
k

kojotski

pre preko 1 godinu

Sa krilnim bekovima poput Čivela i Džejmsa treba ti savršeni target-men koji već dobro poznaje ligu. Mislim da svi poznajemo jednoga, ne živi daleko od Stamford Bridža.
S

Srecko Sojic

pre preko 1 godinu

@kojotski, mislis da bi ga dao Totenhem u sred sezone? Cak i na kraju sezone cisto sumnjam da bi dosao. Pricam o realnim metama, isto tako o zamenama za Cilvela i Dzejmsa.
@

@Srecko

pre preko 1 godinu

Mislim da je mislio na Mitra
A

Aleksejko

pre preko 1 godinu

Stvarno I'm trebaju pojačanja imaju samo 35 vrhunskih igrača,mislio sam da Junajted ne zna gde bije ali ih je Ten Hag sredio kad je spustio Ronalda, stavio kapitena na klupu kupio par dobrih igrača, ali pre svega ih je disciplinovao i više ne izgledaju kao banda zvezda. Celsiju će trebati bar sezona dve da se sredi i to samo ako krene odmah.
K

Kleo

pre preko 1 godinu

Zivo me zanima ko je zapravo insistirao na transferima Kukurelje i Fofane, Boli i njegov tim, ili Tuhel. Ako ih je Tuhel zeleo, onda i nije Bolijeva krilica, samo je ispunjavao zelje trenera. Mada realno gledajuci, pre ce biti da ih je Boli na svoju ruku doveo, bilo bi sokantno da trener Tuhelovog kvaliteta toliko zapne za dva prosecna igraca.
k

kojotski

pre preko 1 godinu

Kukurelju je doveo Boli lično, i to se hvalio kako je kako uspešan menadžer iz već "završenih pregovora" oteo igrača i budućnost EPL od Sitija. Klasična navlakuša poslovnih vukova iz Sitija. Na istu foru su im uvaljali i Sterlinga.
S

Srecko Sojic

pre preko 1 godinu

Igraci nisu prosek. Daleko od toga jer da jesu nebi ga hteo Siti mislim na Kukurelju. Fofana je bio jedan od najbolji stopera lige do povrede. Nazalost nakon povrede se ne dovodi igrac a to nisu naucili na primeru F.Toresa onomad.
G

Gost2332

pre preko 1 godinu

pa i da je ispunjavao zelje trenera, bolijeva krivica je sto ga je otpustio odmah po zavrsetku prelaznog roka, covek ocigledno ne zna kako se posluje, misli da je dovoljno samo imati pare
d

da ti kazem

pre preko 1 godinu

Srecko sojicu,siti da ga je hteo on bi ga i kupio.Ali nije zeleo da ga plati preko 30 miliona jer za 20 bi ga uvek nekom nesrecniku prodao i da ga ne uklopi.Zato su i kupili serhija gomeza za 10ak.Siti je ozbiljan klub sa preozbiljnim trenerom dok je celzi bukvalno bacio 400 miliona od letos...
@

@da ti kazem

pre preko 1 godinu

Oni su nudili 45 miliuna funti sto je nakon transfera potvrdio i predsjednik Brajtona.
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Зијеха форисра а он је толико лош да не би Гобељића могао да предрибла,на СП не зна. Да л је једном пробио. Троше много новца ,нпр и МЈ о онда кажу извлаче паре из клуба нпр ,како?
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Треба им шпиц,нпр Џонатан Дејвид из Лила.
k

kojotski

pre preko 1 godinu

Svaka čast za tekst. Šteta što niste spomenuli ono kad je Boli pitao kad je zakazan draft i ko ima pravo na prvog pika. O cepanju papira sa listom pojačanja koji su sastavili Marina i Tuhel se takođe govori na veliko. Na kraju je rekao: Moje su pare, i ja ću da ih potrošim onako kako ja želim. Dijabola.
P

Privatizacija

pre preko 1 godinu

nije nuzno najbolje resenje
K

Kosta11

pre preko 1 godinu

Problem je sto je najveci posao za celsi uradio lampard koji je trebao da gure klince i pojaca odbranu a ne da se dovode werener,haverz,zijeh,koji pojma nemaju.
k

kojotski

pre preko 1 godinu

Pa, taj isti Lampard je i doveo Haverca, Vernera i Ziješa. Bukvalno insistirao na tim transferima.
M

Maugrim

pre preko 1 godinu

Oteto - prokleto, kaže naš narod...
V

Vinegar

pre preko 1 godinu

Njemu nije prokleto. Ameri imaju skroz drugaciji pogled na fudbal. Sport=biznis. Uspeh na terenu, moze i ne mora. Kao NBA, prave stotine miliona godisnje klubovi koji nisu konkurentni. Ameri da mogu od svakog bi sporta napravili kecere.
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Udarila ga ista gospodja karma kao i Klopa koji je poceo da prica protiv Rusije, pa od tad ne zna gde se nalazi. Ne mozes protiv svetinje.
l

lauderdale

pre preko 1 godinu

E bas si drvo....