Tom Lokjer (©Reuters)
Tom Lokjer (©Reuters)

Tom Lokjer se vraća na Vitaliti gde su mu lekari pre tri meseca spasili život

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.03.24. | 12:51

Premijer liga: Bornmut i Luton igraju večeras (20.30) ponovljeni meč koji je krajem prošle godine prekinut pošto je kapiten Šeširdžija kolabirao u 59. minutu

Utakmica 17. kola Premijer lige, Bornmut – Luton, pre nešto manje od tri meseca (16. decembra) nije završena. Prekid se desio u 59. minutu, kada je defanzivac Šeširdžija, kapiten Tom Lokjer kolabirao. Brzo su ušli lekari da pomognu fudbaleru kome ovo nije prvi put da ima zdravstvene probleme.

Lokjer se vraća na stadion gde mu je lekarska ekipa Trešnjica spasila živiot. U planu je jednominutni aplauz za defazivca Lutona kome je tada stalo srce, ali je brzom reakcijom spasen život. Srećom, sada je dobro, naravno ne igra još i pitanje je da li će opet na zeleni pravougaonik, ali biće pristuan na utakmici ponovljenog meča 17. kola. Čeka ga emotivna utakmica i podrška navijača oba kluba.

Izabrane vesti

Luton je imao neke dobre rezultate ove sezone u premijernoj sezoni u engleskoj eliti. Livepul je jedva uzeo bod (1:1), ali kako šampionat odmiče tako Šeširdžije posustaju i teško će da opstanka. Eventulano bi mogao da pojuri Brentford, Everton i Notingem Forest, koji takođe igraju veoma loše u poslednje vreme.

20.30: (1,57) Bornmut (4,60) Luton (6,00)

Bornmut ne mora da brine, i naredne godine igraće sigurno u Premijer ligi. Trešnjice su osvojile četiri boda u prethodna dva kola, pa imaju ulogu favorita večeras (20.30) protiv Lutona. Trener domaćeg tima, Španac Andoni Iraola izvešće verovatno isti tim koji je remizirao za vikend (2:2) protiv Šefild Junajteda. Napadač Dominik Solanke je rovit, ali zauzeće mesto u startnoj postavi. Van stroja su Erons, Frederiks, Hil, Keli i Argentinac Senesi.

Gostujući stručnjak, mladi Velšanin Rob Edavrds, ne može da računa na Danca Andersona, Jamajčanina Bela, zatim, internacionalca iz Zimbabvea Nakambu, kao i Brauna, Džonsona, Potsa i pomenutog Lokjera.

MOZZART DAJE NAJVEĆU KVOTU NA SVETU NA POBEDU BORNMUTA PROTIV LUTONA.

Bornmut na svom Vitalitiju nije pobedio na četiri prethodna duela (po dva remija i poraza). U prvom delu šampionata maleni Luton je dobio narednog rivala sa 3:2. Na dva poslednja meča ovih timova bio je tip GG3+.

PREMIJER LIGA – PONOVLJENI MEČ 17. KOLA

Sreda

20.30: (1,57) Bornmut (4,60) Luton (6,00)

***kvote su podložne promenama



tagovi

Premijer ligaBornmutLuton Taun

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara