Tomane (©Starsport)
Tomane (©Starsport)

Tomane ipak u drugoj ligi Turske, Zvezdi 600.000

Vreme čitanja: 1min | čet. 03.09.20. | 09:19

Samsun, a ne Sivas

Trebalo je da ode u Sivas, ali kako je u taj klub u međuvremenu stigao Maks Gradel, a tu je od ranije i Mustafa Jatabare, Tomane je, piše Sportski žurnal, skrenuo ka - Samsunsporu. Nije mala razlika, jer napadač Crvene zvezde karijeru će nastaviti u drugoj, a ne prvoj ligi Turskoj, mada njegov novi klub ima ambiciju da se već ove sezone domogne elite.

Taj niži platni razred osetiće i Crvena zvezda. Prema Žurnalovim informacijama mesto projektovanih 800.000 era, crveno-beli će od Samsuna dobiti 600.000 dolara što znači da će Tomane ipak ostaviti minus u kasi, mada ne preterano veliki.

Izabrane vesti

To Zvezdi ne menja preterano naredne dane. Osnovni cilj ostaje: pronaći novog špica. Želeo je Dejan Stanković da uzme Federika Makedu, nije Zvezda imala da plati koliko je Panatinaikos hteo, u međuvremenu je Italijan produžio ugovor i sada ne bi koštao manje od 2.000.000 evra što znači da je kao opcija otpao.

Mediji zato iznose druga imena, Blic recimo piše o Seltinom Gabrijelu Fernandezu, Direktno.rs o Brestovom Aleksandru Mendiju, ali prema našim informacijama nijedan od te dvojice igrača bar trenutno nije blizu potpisa. Što ne znači da neće biti, već samo da su njihova imena trenutno tek jedna od brojnih o kojima se razmišlja.



tagovi

TomaneGabrijel FernandezLetnji prelazni rok 2020

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara