Najnovije vesti

Tomane konačno sleteo na Marakanu: Srećan sam, bila je velika borba...

Vreme čitanja: 2 minuta

Zadovoljan: Tomane

Zvezda predstavila i četvrto letnje pojačanje

Šuškalo se, šuškalo, bilo je peripetija, a na kraju je sve dobilo pozitivan epilog. Crvena zvezda je zvanično predstavila četvrto pojačanje u ovom prelaznom roku, a reč je o portugalskom napadaču Tomaneu iz Tondele koji će pojačati konkurenciju u špicu srpskog šampiona.

Portugalski fudbaler nije krio zadovoljstvo što je potpisao ugovor na tri godine.
Došao sam u najveći klub u Srbiji. Velika mi je čast što sam deo ovog tima bogate istorije, koji je i prošle godine ostavio ozbiljan trag u Ligi šampiona. Daću sve od sebe da budem što bolji. Bila je velika borba oko mog transfera, tako da sam izuzetno srećan što sam danas ovde”, rekao je Tomane.

Zvezdin novi Portugalac svestan je da se od njega mnogo očekuje.
“U opisu mog posla je da dajem golove. Želim da se što pre priključim ekipi, da počnem da treniram sa njima i da se uklopim, kako bih opravdao poverenje i ispunio ciljeve zbog kojih sam doveden.”

Tomane je upoznat sa dugom i uspešnom istorijom Crvene zvezde.
“I pre nego što sam čuo za interesovanje Zvezde, znao sam da je bila šampion Evrope i sveta, i da je klub sa velikom tradicijom. U prethodnih nekoliko meseci sam mnogo više i pratio utakmice i bodrio ekipu. Zvezda je tim koji ima naviku pobeđivanja i to mi se izuzetno dopada.”

Portugalac je na kraju uputio i poruku navijačima.
Želim da budem deo ekipe, da pomognem ostvarenju ciljeva i da usrećim navijače. Daću sve od sebe da postižem što više golova. Želim da se zahvalim na svim porukama koje sam od navijača dobijao za za ovo vreme preko društvenih mreža, kao i za podršku. Jasna je obostrana želja da budem ovde”, poručio je Tomane.

Foto: FK Crvena zvezda

Ostale vesti

Najviše komentara

Kladionica vesti

Uživo
Najava mečeva