Komentari na vest

Ton sa Nou Kampa vara, Kuman tvrdi: Navijači su uz nas, imamo premalo opcija u napadu, povrede nas koče

x

xexwexeex

pre preko 2 godine

jedan od najgorih trenera u fudbalu, smejali ste se ranije kad sam vam izneo cinjenicu da je covek dobio otkaz u svakom klubu u kojem je radio...toliko o njemu, isto mu sleduje i ovde uskoro.
d

dsgSRG

pre preko 2 godine

Ne volim ga, ali za to sto kaze donekle je u pravu. Svi znamo sta se desavalo u Barsi u zadnjih 2, 3, 4 godine, institucionalan haos, finansiski kolaps, rezultatska katastrofa... Promenilo se rukovodstvo, krenuli sa totalnom rekonstrukcijom, otisli su igraci svetske klase, a na njihovom mestu dolaze neke novi mladici. Svidja mi se to sto se forsiraju mladi igraci i igraci iz La Masije. Kuman je kriv, ali je najmanje kriv u ovoj situaciji. Barsa kao klub insistira na tom krojfovskom sistemu, a svi smo mi naviknuti na Cavi, Inijesta, Mesi... To se namece i Kumanu, da stalno igra 4-3-3, da mora da napada i da ima posed lopte, a nema igrace za takvo nesto u ovom trenutku. Polako, doci ce sve na svoje. Nece pomoci ni dolazak nekog novog trenera, jer je filozofija ta, tim se gradi na toj osnovi i ne moze se ocekivati sad da dodje recimo Tuhel i postavi formaciju 3-4-2-1, jer Barsa u tom sistemu mozda odigra nekoliko dobrih utakmica, ali na dugorocne staze klub nema igrace za taj sistem, a rukovodstvo nikad nece graditi tim na toj osnovi, uvek ce forsirati krojfovski 4-3-3. Zlatna generacija Barse je proslost, zavrsilo se kako se zavrsilo, sada se pocinje novi projekat, jedna sezona, pa i dve nisu nista strasno. To sto su izgubili od Bajerna koji je kvalitetniji u svakom smislu i ima tim koji igra u kontinuitetu zajedno vec dugo vreme, ne znaci nista. Mislim da je Barsa na pravom putu sa Pedrijem, Fatijem, De Jongom, Mingezom, Arauhom, Garsijom, a tu su jos i Balde, Niko, Gavi, Jusuf... Ako konacno pomoci trikove i magije Dembele zaigra u skladu svojih mogucnosti, mislim da i nije tako crno. Bolje da se stvori ekipa koja ce biti konstantna i takmicarska za dve godine, nego li da su zadrzali Grizmana, pa i Mesija, uz Busketsa, Pikea i Albe, a opet ne osvoje nista ili mozda Kup Kralja, a klub ostane bez buducnost.
B

Baksuz

pre preko 2 godine

Nakon poraza od Rome pisao sam dok god su Buskec, Alba , Pike pa sad se tu pridodao i Roberto u timu ne mogu oni ici naprijed samo stagnirati. Barcelona nakon sjajne ere ponovo tamo gdje su bili 2002 2003 potreban je novi restart i bez glupi ocekivanja da se bore za nesto pa cak j spanjolski kup. Nadam se da ce Kuman na kraju sezone otici a doci trener sa m... koji ce nabrojane maknuti iz orvog tima jer kad je mogao da se odrekne prvo Ronaldinja, Deka i Eta pa na kraju Mesija moze Laporta da ocisti i ovaj sljam sto se godinama skupljao po Barceloni , svi mi koji volimo Barcelonu treba da budemo strpljivi i realni. pozz
M

Ma da...

pre preko 2 godine

Niti mu se zamrzla slika niti gleda kroz roze naocare, ni jedno ni drugo, nego trece: on je od onih tipova ljudi koji nemaju znanja da bilo sta promene ali su zato galamdzije pa stalno nalaze izgovore i predstavljaju da je situacija mnogo bolja nego sto to vidi 99% ljudi, samo da bi sto duze ostao u fotelji, dok se oko njega sve raspada i propada. Imamo i mi u Srbiji koliko hoces takvih i to uvek nazalost na funkcijama...
h

humska__pfc

pre preko 2 godine

Ti momci da bi napredovali mora da imaju za trenera Gvardiolu, Klopa.. a ne tebe dunstera
Q

Qmfhe

pre preko 2 godine

Barselona ne moze da ihra u ovoj formaciji, jednostavno je. Odavno ovaj klub nije bio tako pasivan i nemocan u napadu…
P

PedjaPFCCCC

pre preko 2 godine

Ovaj Covek nije normalan. Ko ga doveo neka ga vodi sebi Kuci. Ne volim Barcu ne volim ni Real . Ali Brate mili da je on neki dobar Trener , da je neki znalac ostao bi duze od godinu dve u nekom timu. U Holandiji su ga oterali sa Motikama i Lopatom. U Evertonu je imao igracine, izbacili ga posle 9tog kola Everton je tada bio prezadnji !
M

Možeš pjevati...

pre preko 2 godine

Ako prođu grupu,mogu da pjevaju!Uvodi sinoć mladiće,sve je to lijepo ali kad sam vidio da Nijemac uvodi Gnabrija,Hernandeza i Komana...Sreća njihova što su ovi još na pola gasa.
V

Vojica

pre preko 2 godine

Ovaj novinar kao da je pukao na tiketu zbog Barselone kako piše. Nisi valjda igrao keca protiv ovakvog Bajerna? Da se ne lažemo, nijedan trener ne bi pomogao ovakvoj Barseloni,u ovakvim dugovima, sa ovakvim igračima...
N

Nekac035

pre preko 2 godine

Daj Boze da budete treci, pa da se padnete sa Zvezdom u Lige evrope. Da i moja Zvezda ima siguran prolaz!!!
9

951357

pre preko 2 godine

Lepo rece neko sinoc da je ubacivao klince samo da moze da ih koristi kao opravdanje...
R

Rebus021

pre preko 2 godine

Rano je počeo sa opravdanjima, ovaj je bivši do zime. Crno im se piše ove sezone, ekipa bez glave i repa. Dovodjenjem De Jonga je pokazao kakav je trener..
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Vec drugu godinu za redom vama duva kroz odbranu. Ni Mesi nije mogao da da golova koliko su oni nazad primali. Pocev od golmana kiksare. A trenera necu ni da komentarisem.

Bürgermeister

pre preko 2 godine

Ne smem da pomislim sta ce biti u revansu. Nekih 6:0 ili 6:1.
G

Gost978

pre preko 2 godine

Ne znam šta su očekivali ti likovi koji zvižde?! Pa pogledajte sastav Barse? Na svu muku, igraju bez Aguera, Fatija i Dembelea, praktično sa trećim napadačem i bez klasičnih krila. Ova sezona je žrtvovana jer ih je Bartomeu upropastio za sve pare, biće srećni ako izbore LŠ u Španiji, ali Laporta je opasan igrač, vratiće ih on brzo u igru.
A

Anti barca

pre preko 2 godine

Barca je prošlost bez budučnosti barem u iducih 10-ak godina
m

magnud

pre preko 2 godine

a sta su ocekivali? Bajern ima vrhunsku ekipu, fantasticnu klupu, mladost i iskustvo savrseno izbalansirani. barselona ima matore igrace, pustili su najbolje strelce (u 2 letnja roka ti pustis Mesija, Suareza i Grizmana!!!) a doveli zamene koje nisu na 50% od prethodnika. i sta ocekivati? bajern bi danas samleo 90% timova. a kamoli unistenu Barselonu
G

Gostwjdkfkfkfk

pre preko 2 godine

haha koja smehoteka od Holandskog zadriglog čovečuljka.Vadi se na mladost ekipe,aloo burazeru Bajernova startna postava 26.1 a tvoji 27,2 god,niko ti nije kriv sto klinci od 20 godina u Bajernu jedu živu decu a ovi tvoji gulanferi su još mladi i neiskusni.Ma tjao otkaz tebi brale pa idi u Herenven ili zvolle za bolje i nisi.
V

Vrana

pre preko 2 godine

Pusti ti njega videces ti za god. Dve. Barsa uzdrmana otisao mesi isto kao i juve. Treba vremena da se slegne prasina a onda krene rekonstrukcija tima. Za 2 god ce i barsa i juve biti tamo gde su bili pre 5 god.
G

Glavni gost

pre preko 2 godine

Ne znam sta se ovde kuman pitao? Barsa trenutno ima igrace u rangu Valensije
V

Vinston Smit

pre preko 2 godine

Čovek je svojevremeno razvalio Valensiju, a sad je došao red da uništi i Barselonu. Kuman je neviđena prevara od trenera.
A

AntiplasticaR

pre preko 2 godine

A nas Katalonac sa Mozzarta je rekao da je Kuman vrhunski trener i da ce sa njim Barsa dostici intergalakticke visine 🤔