Aleksandar Kolarov u duelu sa Dušanom Vlahovićem (©AFP)
Aleksandar Kolarov u duelu sa Dušanom Vlahovićem (©AFP)

Torino nova opcija za Kolarova

Vreme čitanja: 1min | uto. 04.01.22. | 13:12

Srpski defanzivac sve bliži odlasku iz Intera

Između nove selidbe i odluke da ipak okači kopačke o klin, Aleksandar Kolarov je izgleda sve bliži promeni. A u igri bi sada mogao da bude i transfer u Torino.

Naime, navijački portali bliski Interu tvrde da bi nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije mogao da bude deo paketa kojim bi trebalo da se privuče dolazak štopera Bremera. Uz Kolarova šampion Italije planira da pošalje novac i još Matijasa Vesina ili Stefana Sensija, ali na pozajmicu. Kolarov bi u ovom poslu prešao trajno, ne bi bio kratkoročan posao.

Izabrane vesti

Četvrtak, 12.30: (6,50) Bolonja (4,40) Inter (1,55)

Bremer je želja Simonea Inzagija i po njegovoj proceni neko ko bi mogao dostojno da uskoči u prvi tim ako bi klub tokom leta napustili Stefan de Fraj ili Milan Škrinijar. Torino Brazilca procenjuje na 20.000.000 evra, što Inter nema da ponudi ili bi bar pokušao da što više umanji cenu kroz uključivanje ugovora jednog ili dvojice igrača.

Bremer se pominjao kao moguće pojačanje Milana posle teške povrede Simona Kjera zbog koje je najverovatnije završio sezonu. Rosoneri i dalje nisu pronašli zamenu za Danca, pominjao se Nikola Milenković, a Bremer je skup u ovom trenutku.

Kolarov je ušao u završnih šest meseci ugovora sa Nerazurima, a prema pojedinim informacijama zainteresovan je i Kaljari. Ove sezone odigrao je samo 44 minuta.



tagovi

Aleksandar KolarovZimski prelazni rok 2022TorinoInter

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara