Tošić je razočaran: Ne smemo da dozvolimo dva gola iz dve šanse, treba nam veća koncentracija

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.09.19. | 23:42

Iskusni vezista ne može da prežali greške koje se ponavljaju

Remi protiv AZ Alkmara na startu Lige Ebvrope za Zorana Tošića nije uspeh. Štaviše, iskusni vezista gorko žali što Partizan nije priveo meč kraju kada je vodio.

Tošiću je posle utakmice posebno zasmetalo što Partizan svoje šanse ne koristi, ali zato protivnici koriste skoro svaku koju stvore. Detektovao je da je u pitanju problem koncentracije.
“Kad stvoriš ovoliko šansi i imaš igrača više 60 minuta, teško je kada na kraju ne pobediš. Ovo je bila ozbiljna evropska utakmica i ozbiljan rival. Moraš da budeš koncentrisan da ne dozvoliš dva gola iz dva šuta. Imali smo dosta neiskorišćenih šansi, pogotovo posle drugog gola. Morali smo mirno da privedemo utakmicu kraju, a primili smo gol iz greške”, rekao je Tošić.

Izabrane vesti

Podseća da ovo nije prvi put da se Partizanu dešavaju oavkve stvari.
“Imali smo dosta lepih šansi. Ne znam kako da objasnim, potrebna nam je veća koncentracija da se postižu pogoci, pogotovo u ovim utakmicama... Već duže vreme se ponavlja, konstantno ne koristimo šanse, a protivnik u tom u periodu gde je imao inicijativu nije imao neke prilike. A u drugom su imali jednu kontru i dali su gol”.

Mnogima je bilo čudno kada je trener Milošević zamenio Tošića posle sat vremena igre i pomislili su da je neka povreda u pitanju.
“Imao sam manji problem pre početka utakmice i trener je odlučio da izađem. Imamo fenomenalne igraće na klupi i mislim da se nije videla razlika”.

(FOTO: MN Press)

Pogledajte novu epizodu serije Ekipizza...

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara