Duško Tošić (©Starsport)
Duško Tošić (©Starsport)

Tošić traži poslednji ugovor u karijeri, snimljen na sastanku s direktorom

Vreme čitanja: 1min | ned. 06.12.20. | 11:13

Tvrdi se ipak da nema ništa od povratka u Bešiktaš

Kineska avantura je završena, Duško Tošić je lepo zaradio igrajući dve godine za Gvandžou R&F, a sada sa čistim papirima traži novi ugovor, možda i poslednji u karijeri s obzirom da u januaru slavi 36. rođendan.

Gde će? To se još ne za, ali turski mediji danas bruje o fotografiji uslikanoj u jednom istanbulskom hotelu. Jasno se vidi, Tošić i menadžer Miloš Malenović na sastanku sa Erdalom Torunogulanom, direktorom i prvim operativcem Bešiktaša za koji je srpski internacionalac sa velikim uspehom igrao od 2015. do 2018. godine.

Izabrane vesti

Možda će opet? Mediji nemaju dilemu, ali Torunogulan se pravi naivan...

Nisu ovo bili pregovori o transferu. Poznajemo se od 2015, vidim ga kao člana porodice. Ćaskali smo, ali nije bilo ni reči o povratku u Bešiktaš“, decidiran je direktor Bešiktaša.

Istanbulski Crni orlovi uostalom finansijski ne stoje najbolje, a u timu imaju čak 18 stranaca i prvi zadatak je da smanje taj broj, a ne da ga povećevaju. Sa druge strane, kvalitetan fudbaler se ne odbija, posebno ako je jeftin, a ne može biti jeftiniji od onog sa čistim papirima. Možda Bešiktaš zaista i nije razmišljao o Tošiću, ali ne sumnjamo da će biti interesenata za njegov potpis.



tagovi

Duško Tošić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara