Musa i Suma
Musa i Suma

Totalna zbrka: Partizan, ipak, ne računa na Musu

Vreme čitanja: 2min | pet. 21.06.19. | 13:21

Krilni vezista ide na pozajmicu, crno-beli se preselili na Zlatibor

Ne ide, ide, ne ide. Totalna zbrka vladala je u poslednja 24 sata kad je reč o statusu Muse Ndžaija u Partizanu, da bi na kraju, ipak, krilni vezista završio van ekipe koja se preselila na prvi deo priprema.

Zimski novajlija iz Norveške u poslednji čas je otpao sa spiska putnika na Zlatibor, što znači da definitivno neće konkurisati za tim Sava Miloševića u narednoj sezoni. Takva je bila prvobitna ideja šefa struke, tokom četvrtka je, naprasno, promenjenja i Musino ime se našlo na dopunskom spisku putnika, da bi u petak jutro, ipak, otpao.

Izabrane vesti

Jednostavno, stručni štab crno-belih nema poverenja u momka iz Gambije, nije uveren da može da napravi razliku u Superligi i evropskim utakmicama, pa je Musa ostao u Beogradu. Za početak će trenirati sa preostalih osam igrača koje je Milošević precrtao, ali iz Humske 1 stiže informacija da će uskoro uslediti rastanak. I to u vidu pozajmice. Ostaje samo da se vidi hoće li neki ovdašnji klub uzeti Ndžaja, kako bi bio na oku ljudima iz Partizana ili će krenuti put inostranstva.

Slučaj Muse Ndžaija pokazuje kako je radio sportski sektor Parnog valjka u prethodnom prelaznom roku i koliko loš izbor je napravio doskorašnji direktor, Ivica Iliev. Sva trojica zimskih novajlia – Ndžai, Dejan Georgijević i Radivoj Bosić – posle samo šest meseci nisu više u konkurenciji za prvi tim i klub gleda kako da ih se reši. Ndžai i Bosić će, verovatno, na pozajmice, dok će se Georgojević pre vremena vratiti u mađarski Ferencvaroš, odakle je pozajmljen.

Igrači koje je Milošević precrtao i(li) koji se nalaze na transfer listi (Vulićević, Valijente, N. G. Miletić, Urošević, Nikolić, Zakarić, Bosić, Ndžai i Georgijević) do pronalaska novih sredina treniraće po posebnom programu u Sportskom centru „Zemunelo“, dok će se prvom timu, po povratku sa Zlatibora, priključiti golman Vladimir Stojković, pošto je dobio dodatne dane odmora.

FOTO: MN Press, FK Partizan


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara