Komentari na vest

Totenhem dobija najveći novac u istoriji za prodaju prava na ime stadiona

G

Ginola 14

pre oko 2 godine

Navodno je Abramovič u London došao da pregovara kupovinu Tottenhama, sve dok u obilasku grada helikopterom nije vidio Stamford Bridge i pitao, a koji klub ovdje igra? Čisto sumnjam da bi danas tako bilo. Sve to zahvaljući Daniel Levyu. Dok je Abramovič svjesno investirao ogroman novac u igrače i trenere i doveo klub na najviši nivo, Levy je investirao u infrastrukturu. Novi, moderan trening centar, skoro duplo veći stadion od prethodnog. Mimo sreće i uspjeha sa Pochettinom, za Levyjevu taktiku je ispaštala ekipa, jedva da smo na nivou borbe za LŠ. Međutim, na duže staze, uz stadion sa 63000 mjesta i uz ovakve ugovore to bi se moglo promijeniti. Puževom brzinom, ali ide nekako. COYS
q

qqq

pre oko 2 godine

Sto grade nesto sto ne mogu ds napune?
G

Gost0

pre oko 2 godine

"... Jedva da smo na nivou borbe za LŠ..."A koji ste to vi? Radiš u klubu Totenhem?
O

OdgovorGostu

pre oko 2 godine

A zasto se neko ko navija za bilo koji klub ne bi osecao kao deo tog kluba? Kakve veze ima da li prima platu, ili je samo simpatizer...Svi predsednici, treneri koriste recenicu “ Svi smo mi porodica, igraci, uprava, navijaci”, mozda se i on oseca kao deo toga. A stalno nailazim na takve komentare u fazonu “ Koji ste to vi? Je l ti radis u tom klubu? “
O

Orao

pre oko 2 godine

Za par godina, Totenhem ce postati apsolutno ravnopravan igrac za titulu u engleskoj. I pored ogromnih ulaganja u stadion oni su u vrhu tabele. Lad se smanji dugovanje, ozbiljne glave ce poceti da dovode.

Kukaa

pre oko 2 godine

Koja ozbiljna glava će igrati u prosečnom klubu ? Evo ti newcastle niko normalan nije otišao tamo. Šta misliš dal bi Mbape i Haland otišli u Totenhem za 40 miliona ili Real za 15 ?
S

Sidraš

pre oko 2 godine

Kukaa Misliš kao što Vlahović nije hteo u Arsenal?

Kukaa

pre oko 2 godine

Kejn i novi stadion jedino što vredi u mrtvom Totenhemu
S

Sidraš

pre oko 2 godine

Mrtvi Tottenham uze pola milijarde funti na 20 godina pa ti vidi. Reprezentacija Brazila kad se sprema za svetsko prvenstvo, boravi u trening centru mrtvog Tottenhama. Taj isti mrtvi Tottenham je zadnjih 5 godina završio iznad živog Arsenala i igrao finale LŠ 2019. Sve u svemu, nije loše za pokojnika.

Kukaa

pre oko 2 godine

A kad će da uzme FA kup ?