Totenhem našao zamenu za Kejna: Islam Slimani je želja Pevaca

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.01.20. | 10:20

Traži ga i Aston Vila, ali pita se Lester

Napadač Lestera na pozajmici u Monaku je na listi želja Totenhema. Jeste, zvuči kao neko pitanje iz kviza... Ali, uprošćeno i prevedeno, glasi: Islam Slimani je na meti Totenhema, koji u njemu vide zamenu za povređenog Harija Kejna.

Težu povredu doživeo je Kejn, za njega je sezona završena, a veliko je pitanje da li će biti spreman i da zaigra na Evropskom prvenstvu narednog leta. Totenhem ima velike probleme u napadu zbog njegovog odsustva, na poslednje tri utakmice nije postigao ni gol.

Izabrane vesti

Traži klub iz Londona zamenu za Kejna, traži novog napadača, ali po svemu sudeći, ne želi da se mnogo isprsi ni u ovom prelaznom roku, nego ako može da uzme igrača na zajam. Izbor je pao na Islama Slimanija, fudbalera Lestera, koji nastupa za Monako kao pozajmljeni igrač.

S druge strane, za istog fudbalera, koji je postigao sedam golova na 13 nastupa za francuske Kneževe, zainteresovana je i Aston Vila, ali je menadžer Lestera Brendan Rodžers u startu rekao da su male šanse da Slimani pređe u redove kluba iz Birmingema.

Sad, pitanje je da li su Lisice raspoložene da puste svog fudbalera u tabor Totenhema, koji im je direktan konkurent za mesto koje vodi u Ligu šampiona. Slimani je 2016. došao u Lester, ali se nije naigrao, pa je od 2018. išao na pozajmice u Fenerbahče, Njukasl i sada Monako.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara