Serhio Regilon (Foto: Reuters)
Serhio Regilon (Foto: Reuters)

Totenhem pustio Regilona u Atletiko, ali još nije digao ruke od njega

Vreme čitanja: 2min | ned. 28.08.22. | 20:29

Španac napustio London zarad veće minutaže, samo da li će je dobiti u Madridu?

Rokada na Vanda Metropolitanu. Renan Lodi otišao je u Notingem Forest, a u suprotnom smeru, sa Ostrva ka Madridu, krenuo je Serhio Regilon da popuni novonastalu rupu u igračkom kadru. Pozudani mediji iz Engleske i Španije javljaju da je Atletiko postigao dogovor sa Totenhemom o pozajmici španskog levog beka.

Regilon će među Jorgandžijama provesti narednih godinu dana, pošto Totenhem Atletiku nije ostavio opciju otkupa na kraju sezone, što znači da još nije u potpunosti digao ruke od igrača kojeg je pre dva leta platio Realu 30.000.000 evra.

Izabrane vesti

Isprva se činilo da će ttransfer biti pun pogodak, Regilon je u prvoj sezoni u Londonu odigrao 36 utakmica u svim takmičenjima, ali se njegov status promenio sredinom naredne sezone. Konkretno od dolaska Antonija Kontea u klub. Italijanski stručnjak tek povremeno mu je ukazivao priliku, a dodatno je Regilonu odmoglai povreda zbog koje je propustio poslednjih pet prvenstvenih susreta.

Da Konte na njega ne računa potpuno jasno je postalo ovog leta kada je Totenhem doveo Ivana Perišića. Regilona ne da nije bilo u startnih 11, već je i Rajan Sesenjon imao prednost u odnosu na njega. Bio je to jasan znak za 25-godišnjaka da mora da ide ukoliko želi veću minutažu, za njega su se raspitivali Lacio, Fulam i Notingem Forest, čak je i Sevilja poželela da ga vrati, ali se Regilonova plata ispostavila kao preveliki zalogaj za Andalužane.

Na kraju – Atletiko. Samo, i tamo ga čeka paklena konkurencija. Janik Karasko “zakucan” je uz levu aut-liniju, a istu poziciju uspešno pokriva i visoko se kod Dijega Simeonea kotira i Reinildo Mandava.


tagovi

Atletiko MadridSerhio RegilonLetnji prelazni rok 2022Transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara