Komentari na vest

Trajković: Ne vidim kako Partizan može da pobedi; Lazetić: Stadion prednost Zvezde

djoda djokic

pre oko 2 meseca

Trajkovic trenercina kome je fenjeras spakovao 3 komada za 15min :)
J

Ja sam jaaaa

pre oko 2 meseca

Eh sto volim ovakve potcenjivacke izjave, kao i pred prosli derbi. Samo po izjavama se vidi da je ovaj trajkovic nikakav trener, kad uporedjuje imt i zeleznicar i kako su pravili probleme, a dobro zna da se u derbiju nikad nista ne zna.
S

Sima Arauho

pre oko 2 meseca

Znaci svaki derbi Trajkovica KRADJA!Prvo penal nad Purovićem nije ni postojao ima snimak,drugo penal Milijasa koji je "skrivio Lola Smiljanjic bio je van 16 isto ima snimak.Crveni Rnica ne pamtim...
0

0211

pre oko 2 meseca

Grobari ne kapiraju?! Pa prosto je, svi znamo kako srpski Atletiko pokušava da parira Zvezdi u zadnjih 6-7 god. Setite se Stanojevića, i onaj niz pre nove godine? Pa za zimsku pauzu nedeljno jedan intervju sa igračem srpskog Atletika, kako prođoše izbori, situacija se menja. Srpski Atletiko gubi utakmice, Stanoje laje. Identična situacija je i sa Duljajem, s tim što ovaj i deluje gotivno i koliko toliko vaspitan. Jedini trener srpskog Atletika koji je umeo da "igra" derbi je ćelavi Nikolić. On toliko ubije igru da srpski Atletiko nije ni igrao fudbal, nego igrao da Zvezda ne pobedi. Sad sa Juventusom radi sjajan posao.
F

Figaro

pre oko 2 meseca

Zvezda ima sudije, državu, vlast a Partizan srce i dušu.
Z

Zvezda Sever

pre oko 2 meseca

Partizan nije pobedio Zvezdu na marakani 100 godina i cude se grobari u komentarima sto je Trajko rekao da ne vidi kako moze Partizan da pobedi. Najbolje da pita vas za misljenje. Imate vrhunsku kvotu na dvojku, pa izvolite. Obovgatite se. Sta cekate?
B

Bok

pre oko 2 meseca

Realno ne vidi niko, ali nije vidio ni u decembru. Ništa ne želim time da prejudiciram, ali je zaista tako bilo.
C

Cjepka123

pre oko 2 meseca

Objektivno gledano uvek ima šanse i ovo su bezvezne izjave koje samo opterećuju ekipu...tako se govorilo i pred prethodni derbi pa smo videli šta se desilo.

BorisPL

pre oko 2 meseca

A i Lazetic je izjavio veoma mudru rec,da ce stranac da resi derbi. Ma nije valjda. I Zvezda i Partizan imaju domace igrace samo u odbrani,sem Ivanica. Sansa da stranac resi derbi je 99%
d

ddragan

pre oko 2 meseca

i ivanić je stranac.crna gora
M

Maratonac trči

pre oko 2 meseca

Trajkovic priča o nekom maratonu a vec na startu primi 3 komada od fenjeraša ccc..nego nije maraton za teɓe..menjaj disciplinu.Možda trijatlon ha ha
P

Peki30

pre oko 2 meseca

Koliko neprofesionalan i klubaski ostrascen trebas biti da das ovakvu izjavu ko ovaj Trajkovic. Izgubio od oba kluba istim rezultatom skoro i sad prica da on ne vidi kako prvi moze pobediti drugog na tabeli koga je i dobio zadnji derbi i to samo zato sto navija za taj klub a vodi treci. Da ima morala posle ovakve izjave bi podneo ostavku ili bi ga smenili
e

e

pre oko 2 meseca

Covek se razume u fudbal,a to sto si ti navijac Partizana je druga stvar.Ne postoji nacin na koji Partizan moze danas pobediti Zvezdu.
K

Kaldrma Niš

pre oko 2 meseca

Trajkovicu,ne šlihtaj se Zvezdi..jer nisi trener ni za Radnički Niš!!!nego gledaj ti kako da pobediš Železničar?
O

Otac Makarije

pre oko 2 meseca

Ja mislim da do sada niko nije dao izjavu kao Trajkovic pred bilo koji derbi.Imao je Partizan slabije timove od ovoga, cz takodje imala krize i slabije timove od Partizana, ali uvek je bilo tipa neizvestan derbi, nikad se ne zna…a ovaj odvali da ne vidi nacin da Partizan pobedi?Pa nije Partizan clan opstinske lige, vec trenutno prvi na tabeli.On istina ne vidi ni nacin da tim koji vodi trenutno pobedi nekoga ali to sto on ne vidi ne opravdava njegove gluposti koje izjavljuje.
M

Mnr1

pre oko 2 meseca

Tako je trajkovicu, iz penala naravno.
v

videćes

pre oko 2 meseca

danas 2 kao kuca