Komentari na vest

Trampa na relaciji Madrid - Barselona: Saul za Grizmana!

N

Novak majstor

pre gotovo 3 godine

Grizman beskoristan u Barceloni,mnogo bolje igra za fracusku sigurno ce i u atletiku opet biti nosilac igre ovako samo smeta mesiju.Dobar je to igrac da bi samo zbog jake plate tracio karijeru u barceloni.
I

If

pre gotovo 3 godine

Barcelona pravi prostor za plate a vec 5 godina ih handre buskec serdi roberto alba i pike daj rijesi se njih 30 fubalera su sjebali samo njih ne micu ne vidim nikakvu logiku
G

Gost885

pre gotovo 3 godine

Pranje para ako ovo bude.
R

Ramal

pre gotovo 3 godine

Ciste gluposti... nema nista od toga

Wolfasin

pre gotovo 3 godine

Za Atletiko dobar posao.
A

AntiplasticaR

pre gotovo 3 godine

Gluposti

Vixtra

pre gotovo 3 godine

A ne znam baš da l' Barseloni treba Saul. Ako se ne varam, Saul je centralni vezni sa ofanzivnim karakteristikama, a tu već imaju Pedrija, De Jonga i Puća, a i talentovanog Moribu. Jedino ako ga imaju u vidu za neku defanzivnu varijantu pa da penzionišu Busketsa, jer ne vjerujem da će De Jong ili Pedri na klupu.
M

Mika iz Trstenika

pre gotovo 3 godine

Pa normalno kakav crni kornjaca buskec, a de jong ti je vise zadnji vezni sto je i igrao u ajaksu, vezni red pedri-de jong - saul bi bio paklen

Mr 007

pre gotovo 3 godine

Sjajan posao za Barsu. Oba igraca su odlicna,ali Grizman nije klasican spic,vise je krilo,a Barsa moze da poleti uz malo Red Bull-a sa toliko krila,a Saul je vrhunski veznjak,pritom je i relativno dosta mladji od Grizmana,tako da je transfer pun pogodak.
A

Alex55

pre gotovo 3 godine

Grizman nije nikakvo krilo. Čovek je centarfor, a može i u formaciji 4-2-3-1 da igra iza napadača, kao što to radi u francuskoj reorezentaciji. Levo krilo je igrao samo u Barsi, zato što pored Suareza nisu imali gde drugde da ga gurnu, ali to mu nikako nije pozicija.

Katalonija

pre gotovo 3 godine

Aleks lupas brate, on je u Sosijedadu pružao najbolje partije kao levo krilo a posle u Atletiku je tek kasnije prešao na špica, tj menjao pozicije ...
A

Alex55

pre gotovo 3 godine

@Katalonija Kralju, jel znaš ti kad je on igrao u Sosijedadu? Ovde se priča o tome koju poziciju sad igra, a ne koju je igrao pre 8 godina. Pa i Ramos je po dolasku u Real igrao desnog beka, i? Uostalom, u Sosijedadu je igrao levo krilo, jer su imali Velu koji je bio startni centarfor. Grizman je najbolje partije u karijeri pružao u Atletiku, na poziciji centarfora. Igrajući na toj poziciji, bio je 3. na dodeli zlatne lopte 2018. To je dovoljan pokazatelj na kojoj poziciji najbolje igra. Malo manje pričaj ljudima da lupetaju, pogotovo onima koji o fudbalu znaju daleko više nego ti, drži se pisanja moronskih komentara, to ti bolje ide.